Kósa Lajos főfoglalkozása a gigantikus mennyiségű euró körüli polémiája óta az, hogy miként tud eltűnni a választók – akik nem mellesleg a munkadói is – szeme elől. A hetét lemondott közszereplések, autósüldöztetés, sumákolás jellemezte. Lassan nem marad közszemlére kitehető fideszes, fut még Semjén, Rogán és Orbánnak is kéne, de ő még nem hiszi.
[mnky_ads id=”10551″]

Mr. 20%

Varga Zoltán, a DK debreceni jelöltje közösségi oldalán akadt ki:

[mnky_ads id=”10552″]
“A DEHIR (a nem debreceniek kedvéért némi magyarázat: a DEHIR az a közpénzen fenntartott, elvileg önkormányzati, gyakorlatilag Fidesz, még jobban fókuszálva: Kósa-média, melynek a vezetője pl. érdemei és hosszú-hosszú nyelve elismeréseként ma a Fidesz Los Angeles-i főkonzulja) szóval a DEHIR szerint Kósa több embernek áll útjában!ÉS A DEHIR IGAZAT ÍRT! Így van! Többek között én is bukásáért dolgozom! Én, és még rengetegen. És van még egy rossz hírem. Napról-napra egyre többen! És üzenném a debreceni Kósa-nyalonc Fidesz-médiának: KÓSA MEG FOG BUKNI! BÖRTÖNBE FOGJA VÉGEZNI!
Mert éppen elegem, elegünk van MR20% bunkó sumákságaiból!
Mert Debrecen java – még ha nem is mondja mindenki – összehányja magát, ha Kósa, a 82 éves fiatal-vállalkozó mama (Csókoltatom Kati néni! A disznók hogy vannak? Esznek rendesen?), a minden városi projekt körül ott legyeskedő, és százmilliós cégeket pusziért gründoló asszony (a debrecenieknek csak Gyöngyike), a mindig éhes sleppje, akikkel Kósa nagy titokzatosan, de közben szinte mindenki által tudottan (ó, az ostobája!) város szélén lévő benzinkútnál bratyizik minden héten, neve felmerül!

[mnky_ads id=”10553″]
Remélem sikerül a DEHIR szervilis vezetőinek dekódolni az üzenetemet! Hiába próbálják életre nyalni, reménytelen! KÓSA MEGBUKOTT!”

Na már most, akkor Kósa hülye, vagy hülye, illetve esetleg hülye?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét