Varga Zoltán: Hollik István, 126. senki szájából kiesett a lecsontozott, hátborzongató valóság!

Hollik István: „Az a repülő akkor is felszállt volna, ha nem ül rajta Orbán Viktor!” Ez persze a felszín, de nem kell nagy fantázia, hogy összeálljon a kép:

Akkor is sötét lenne, ha István úrfi nem lopja szét a közvilágítás-projekteket!

  • Az a hétmilliárdos jacht, akkor is a tengeren lenne, ha nem éppen naccs’úrék meresztenék rajta a seg……(mondták rondán írok. Basszus! Jó! Figyelek ezentúl!)….öööö… a szemüket!
  • Az a hányiger-randa tizenkétmillás óra akkor is elkelt volna, ha nem Rasika veszi meg GYED-ből, konyhapénzből.
  • A kastélyok akkor is ott állnának, ha nem a Tiborcz gyerek gyűjtögetné azokat kényszeres konoksággal! (Öcsém! Azért mire nem jó a diákhitel?)
  • Tokaj, Tokaj lenne akkor is, ha az Orbán-klán nem teszi rá a szőrös mancsát.
  • Az a villa, a negyvenkét szobájával, medencéjével, komornyikjával akkor is villa lenne, ha nem éppen a Szijjártó család kaláka-kölcsönéből nőne-növögetne!

Itt nincs vége, a sor végtelen!

És nincs olyan kő a Fidesz udvarán, amit ha felfordítunk, ne valami undorító, nyálkás, gusztustalan salakanyag lenne alatta!

Jegyezzük meg:

2018. szeptember hónap 26. napja! Sötétedés után alig néhány órával…. Lószart! Nyolc év sötétség az a pár óra! Nyolc hibbant, őrült, beteg év! Hollik István, 126. senki, ganéeltakarító Fidesz-droid szájából kiesett a lecsontozott, hátborzongató valóság!

A KULCSMONDAT!

A rendszer, a Fidesz, az egész nyomorult orbánizmus kvintesszenciája, origója, vektora, szintézise egyetlen nyomorult mondatba, mindössze 13 szóba sűrítve!

Ez a mi jelenünk! Ha bambák maradunk, a jövőnk is!

Hasonló

Hollik: „Az a repülő elindult volna a miniszterelnök nélkül is? Persze, hogy elindult volna (…) Ez ajándék? Így működik a barátság”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük