A 24.hu birtokába került az OLAF jelentése. Az Elios Innovatívhoz kötődő közbeszerzések közül a vizsgált 35 projekt mindegyikében felmerült a visszaélés gyanúja, de az esetek felében, 17 pályázatnál egyenesen úgy találta az OLAF, hogy szervezett csalási mechanizmust építettek ki.
[mnky_ads id=”10551″]

A pályázatoknál visszatérő „rendszertelenségek” jelentkeztek, amelyek ismétlődése miatt szervezett csalást gyanít az OLAF.

Varga Zoltán, a DK képviselője közösségi oldalán rettentő mérges, felháborodott posztot tett közzé:

- Hirdetés -

“Nem történt semmi!

Ne álljanak meg bámészkodni, mindenki tolja tovább a piros biciklijét!
[mnky_ads id=”10552″]
Tiborcz István, született Orbán Ráhel férje, 27 éves milliárdos kastélytulajdonos, nemzeti közvilágítás hozzáértő, hites foglalkozását tekintve az első Orbán unoka nemzője, nem lopott!
És nem lopott Matolcsy sem, Kósa sem, Lázár sem, Rogán sem, Farkas Flórián sem, Szijjártó sem, a suvernyák gázszerelő sem, Orbán családja sem, és Orbán sem. Az főleg nem! Bűnszövetkezetben sem!

Szerintük.

Szerintünk meg nincs az a Polt Péter, de még az Isten sem, aki meg tudja akadályozni, hogy meg ne bukjanak!

Rövidesen ülni fogtok baszki! És ha már Polt így szóba került, sanszos, hogy Polttal együtt!

Mind! Sokat!”

Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás, ha bűnszövetségben vagy üzletszerűen követik el, 5 évtől akár 10 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. A csalás elleni hivatal nem magányos résztvevőket fedezett fel a történetben, hanem egész hálózatot, az Elios Innovatívval tulajdonosi vagy személyi szálakon összekapcsolható cégeket és tanácsadókat.  A csalás elleni hivatal azt javasolja, a magyar hatóságok vizsgálják meg azt is, a történtek nem felelnek-e meg a szervezett bűnözés feltételeinek is.
[mnky_ads id=”10553″]

Lázár János szerint Tiborcz nem tolvaj, hanem a választási kampány áldozata

Kovács Zoltán Bajnaira verné a Tiborcz balhét

 

 

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ülni fogtok,…..ja mindegyik az autójában, hivatali munkahelyén, és drága éttermekben, sí és más földi paradicsomokban.

  2. “A 24.hu birtokába került az OLAF jelentése.” Ó, hogyan? Valaki titokban lemásolta és kilopta a munkahelyéről??

    • Az OLAF jelentés nyilvános. Odaát Európában demokrácia van. Az a rohadt ebben a kormányszintű gengszterkedésben, hogy minden szinten legalizálja és bátorítja a “kisemberek” egymás közötti szélhámosságait is. Ezek után kit lehet elítélni, megtévesztés, tolvajlás, csalás, cserbenhagyás miatt ?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét