Vásárhelyi Mária: te nagyon bátor ember, ne fürkéssz és portyázz, hanem végre nézz szembe a valósággal!

Orbán Viktor, a 133 bátor ember legbátrabbika, saját állítása szerint “fürkészeket és portyázókat küldött a világ minden tájára lélegeztetőgépekért és védőfelszerelésekért”.

Ezzel szemben Andrej Babis cseh kormányfő

például, se fürkészeket, se portyázókat nem küldött sehova, hanem nagyon célirányosan és jó időben rendelt Kínából több millió maszkot, tesztet és megfelelő mennyiségű lélegeztetőgépet, és mindezt néhány nap alatt a kormánygépek meg is hozták.

Így azután Csehországban mindenkinek jut maszk és fertőtlenítő,

az egészségügyben dolgozók az összes szükséges védőfelszerelést megkapták és annyi tesztet végeznek, amennyire szükség van.

Ezzel szemben nálunk a fürkészek és portyázók még mindig a világ minden táján portyáznak

és fürkészik a védőfelszereléseket és lélegeztető gépeket, miközben a kórházakban az orvosok és ápolók nem jutnak megfelelő védőfelszereléshez és nálunk végzik el a legkevesebb teszt vizsgálatot.

A tanulság:

te nagyon bátor ember ne fürkéssz és portyázz, hanem végre nézz szembe a valósággal és lásd el az emberfeletti munkát végző egészségügyi dolgozókat és a lakosságot a szükséges megelőző és gyógyító felszerelésekkel!

Forrás

figyu

4 hozzászólás

 • 2020.03.24 - 09:17
  Közvetlen hivatkozás

  Ez a “portyázó” szembe is nézett, de abban is -bízott-, hogy mellette áll minden -országát- népét féltő-, párt is, hogy a szembenézés sikeres lehessen! Beigazolódott, mitől tartott! Az ellenzék nem az -őket- megválasztó népért dolgozik, hanem az uruk és parancsolójuk ostorának csapása kivédéséért! Szégyen és gyalázat! Minden elismerésem a “portyázónak”! Drukkoljunk a sikeréhez, a szemét ellenség bukásának!

  Válasz
  • 2020.03.24 - 16:23
   Közvetlen hivatkozás

   VAK és AGYATLAN szolgalélek vagy, de ez van, a vezérednek meg kívánok mihamarbbi Halált és hozzáteszem, nem vagyok se libsi, se bolsi, csak ember, vele és veletek szemben, kicsi fidesznyik. Amúgy mit keresel egy ilyen oldalon, neked a HAZUG propagandákat kéne olvasnod te provokátor és gyűlöletkeltő.

   Válasz
 • 2020.03.24 - 16:19
  Közvetlen hivatkozás

  Ezen FÉREG még a tükörbe se nézzen, mert egy HAZUG és ALJAS valaki fog rá visszatekinteni, csak súgom.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük