Vasból való 4 csillagjegy - nem fog rajtuk a pandémia sem - Városi Kurír

Sorting by

×

Vasból való 4 csillagjegy – nem fog rajtuk a pandémia sem

Ezen a 4 csillagjegyen nem fog semmi. Ők ebben az évben erősebbek mint valaha, és mikor jönne jobban a plusz erő mint pandémia idején?

Hirdetés

Bika

Ha az élet leküld a földre, úgy veszed, kaptál egy kis pihenőt. Az önsajnálat nem a te műfajod, ugyanakkor másokat sem hibáztatsz az életed látszólag kevésbé boldog és sikeres időszakai miatt. Egyszer lenn (és akkor lazítasz kicsit), egyszer fenn (akkor viszont nagyon magasan vagy). Végre eljött a te időd: a hozzáállásodnak köszönhetően talán még sosem voltál ennyire elemedben!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-13)
Ma nagy lángon éghet, kedves bika, azonban, ügyeljen arra, hogy nehogy esetleg igazságtalanul viselkedjen egy olyas valakivel, aki erre egyáltalán nem szolgált rá. Legyen türelmes és kimért, még, ha szét is veti az energia, melyet inkább egy aktív és élvezetes program keretein belül igyekezzen levezetni, mintsem verbális szinten, abból biztosan nem származik majd probléma.

Oroszlán

Imádod a kihívásokat, és nem vagy hajlandó tudomásul venni, ha valami nem sikerül. Nem félsz attól, hogy a kialakult helyzetben munka, pénz, vagy élmények nélkül maradsz, mert tudod, ha el is buksz, azonnal felállsz és új lehetőségek után kutatsz, hiszen ilyen a csillagjegyed. Hajrá, csak így tovább!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-13)
Ma szükség lehet arra, hogy gondja legyen a többiekre, miközben közösen ügyködnek valamin, legyen szó munkáról, vagy éppen családi programról, szinte mindegy, közben azonban ügyeljen a maszk viselésére, és a távolságtartásra. Óvó tekintetével most megelõzhet akár egy kisebb balesetet is, így különösen legyen éber, miközben a dolgok helyes menete felett őrködik, kedves Oroszlán!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.