36 ezer vasutasnak 850 adag védőoltás? - Barvó, Orbán! - Városi Kurír

Sorting by

×

36 ezer vasutasnak 850 adag védőoltás? – Barvó, Orbán!

850 adag koronavírus elleni vakcinát szánt a kormány a csaknem 36 ezer vasutas dolgozó soron kívüli beoltására – tudta meg a Vasutasok Szakszervezete.

Hirdetés

A VSZ közleményében azt írja: végtelenül felháborítja az eljárás. A szakszervezet elvárja, hogy minden regisztrált vasutast oltsanak be, első körben azt a több ezer dolgozót, aki részt vesz a vasúti forgalom fenntartásában, illetve azokat, akik a munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek az utasokkal, s nagyobb létszámban egymással is.

Gulyás beígérte, íme a valóság!

A megbetegedett vasutasok száma meredeken emelkedik, a VSZ 1800 Covid fertőzöttről tud

– írta a Portfolió a Vasutasok Szakszervezetének közleménye alapján. A Vasutasok Szakszervezetét megdöbbentette, mennyire kevés oltóanyagot szán a kormány a vasutasok fertőzés elleni védelmére.

Ki fogja eldönteni, hogy a 850 adag védőoltást ki kapja meg a mintegy 36 ezer vasutas közül? Kinek a lelkén szárad majd, ha továbbra is meredeken emelkedik a Covid fertőzöttek száma, de ezúttal azokból kerülnek majd ki a betegek, akiknek nem jut védőoltás

– háborodott fel Meleg János.

„…beoltjuk a vasutasokat!”

A Vasutasok Szakszervezetének elnöke végtelenül méltatlannak tartja az eljárást és felelőtlenül kevésnek azt az oltóanyag mennyiséget, amit a vasúti ágazat teljes létszámára szánt a kormány, miközben azt hirdeti, hogy „beoltjuk a vasutasokat”. Összesen 850 vakcinával a mintegy 36 ezer embert. Ez szánalmas – jegyzi meg keserűen az elnök.

Meleg János elmondta, egyre több a vírus által megfertőzött vasutas, az elmúlt napokban is százával dőltek ki a munkából, így jelenleg 1800-an „covidosok”. A Vasutasok Szakszervezete elvárja:

biztosítson a kormány megfelelő mennyiségű vakcinát az ágazatban dolgozók számára, hogy minden regisztrált vasutas időben megkaphassa a védelmet.

Semmi nem biztos….

Még erről a 850 vakcináról sem tudni, ki, mikor, hol fogja beadni a szerencsés kiválasztottaknak. A VSZ gyors és pontos információt, de mindenekelőtt kellő mennyiségű oltóanyagot követel az ágazatban dolgozók számára. Az elnök megjegyzi:

ha a fertőzés az elmúlt hetekben tapasztalt ütemben terjed – egyik napról a másikra százak esnek ki a szolgálatból –, gondok lehetnek a szolgáltatás biztosításával is.

Ezután kíváncsian várjuk, mikor szólal meg a tanárok szakszervezete, hogy ők mennyi vakcinával számolhatnak!

 

ki dönt 850

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “36 ezer vasutasnak 850 adag védőoltás? – Barvó, Orbán!

  • 2021.03.26 - 15:26
    Közvetlen hivatkozás

    Hazug cigány rohadék. téged is ki kellett volna hagyni az oltásból,”senkit nem hagyunk az út szélén” remélem megkapod amit megérdemelsz /////

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.