Már megy a fész randi appja, pontosabban próbálgatják. Kolumbiában élesben beindították a Dating of Facebook tesztüzemét, miután előzetesen a cégen belül a dolgozók szűk körben kipróbálták.

Nem tudni pontosan,

hogy hogyan is fog működni és beválni a gyakorlatban a közösségi hálózat új kapcsolati közvetítője. Mert hát eddig is lehetett látni olyanokat, akik társkeresőnek használták a hálót. De most azt ígérik, hogy ez a Dating of Facebook nevű oldal kifejezetten a szerelemkeresőket és a szex után félősen kutakodókat szolgálja majd. Hogy felénk mikor, arról nincs hír. Majd talán akkor, amikor túljutnak a próba buktatóin és lehetőleg fölszámolják a menet közben adódó neuralgikus pontokat.

Egyelőre csak nagykorúak léphetnek be

a Datingba, és reklám se lesz most még a társkeresőben, hiszen csak a beetető szakaszban vagyunk. Hosszabb távon is ingyenesnek ígérik ezt a facén belüli párkeresőt.
Úgyhogy magamban mindjárt el is neveztem szerelemközvetítőnek a fész új társkeresőjét. (Nagyanyám szerelemszörzőnek mondaná biztosan …)

Asztali változata nem lesz,

csak mobilon, okosba’ “szörözhet” szerelmet vagy szexet a felhasználó. A cseverészés külön chaten folyik majd, nem a Messengeren. Állítólag nem az egyéjszakás kapcsolatokat, hanem a tartós társtalálást kívánja segíteni az új randioldal. Külön el kell majd készítenünk a randiprofilunk, ami csak a keresztnevünket, az életkorunkat, a profilképünket, a tartózkodási helyünket és a rövid szöveges bemutatkozásunkat tartalmazza. A tervek szerint csak ennyit láthatnak rólunk a közelben (100 km-es sugarú körben) keresgélő potenciális társaink.

Régen a települések, magyar tájak tanyás volta miatt keresték meg a fiatalok és szüleik a közvetítőket, akiket mindenütt másképp neveztek: cődörasszony, csoszogó, gügyü, gyalogsátán, gyalogszarka, nanás, kérő, kommendálóasszony, köszköpű, követasszony, pemetasszony, pokolpemét, susogó, szeméttipró, tudató asszony. Mára a szobai magányunk enyhítőinek sorába beállt Mark Zuckerberg tudató és kommendáló ember is, aki a szingliket szeretné segíteni a társtalanság föloldásában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét