5 csillagjegy, akiknek a horoszkóp szerint az év második felében tuti nem lesznek anyagi gondjai! - Városi Kurír

Sorting by

×

5 csillagjegy, akiknek a horoszkóp szerint az év második felében tuti nem lesznek anyagi gondjai!

Mindannyian szeretnénk, ha sok pénzünk, és szerencsés, gazdag életünk lenne. Tudjuk, hogy nem csak a pénz határozza meg a boldogságunk, de azért szükséges ahhoz, hogy nyugodtabb életet éljünk. Lássuk kik ők az év második felében a horoszkóp szerint.

Hirdetés

Kos

Az apró részletekre kell fordítanod a figyelmed, légy sokkal türelmesebb. Vigyázz, hogy hirtelen felindulásból nehogy felborzold a főnököd kedélyeit, mert sosem fog megbocsátani neked. Ha úgy látod, hogy olyan területen tudsz pénzhez jutni, amelyhez nem értesz, akkor ne gondolkozz sokat, fogj hozzá elsajátítani az új ismereteket- mondja a horoszkóp.

… kedden pedig….

Ma egy igen nagy lépést tehet a kitűzött céljai felé, kedves Kos, s karrierje is mindinkább felívelni látszik. Most már nincs is másra szükség, hogy szakmai téren elérje, amit akar, csak még egy kis türelemre és kitartásra, azaz, hogy befejezze, amit elkezdett. Ebben nagy segítségére lehet a motiváltság és az elkötelezettség!

Bika

Légy türelmes, időbe telik, míg a munkád beérik, és gyümölcsöt hoz. Válassz a lehetőségek közül: főiskolai tanfolyam, szakosodás, vagy az új ismeretek elsajátítása. Ne légy felületes, és ne feledd, hogy mindenki követ el hibákat.

… kedden pedig….

A munka terén ma minden a legjobb úton haladhat, így hamarosan, egy kis pluszra is számíthat, ugyanakkor addig is, igyekezzen megtartani az anyagiak terén a mostanában beállt harmóniát, mert ma könnyen kibillenhet az egyensúlyból, ha nem vigyáz. Várja meg, amíg beérkezik egy összeg, mielőtt azt elköltené!

Ikrek

Hallgass az intuíciódra, és indulj el egy olyan úton, amelyen sok pozitív tapasztalatra tehetsz szert. Légy óvatos, int a horoszkóp, hiszen valaki egy féltve őrzött titkoddal zsarolhat meg. Tartsd kordában az érzelemkitöréseid.

… kedden pedig….

Meglehet, hogy ma egy szakmai döntés előtt áll, kedves Ikrek, vagy éppen, munkahelyváltáson, esetleg egy saját üzlet beindításán gondolkodik, s ez teljesen lekötheti energiáit, figyelmét, mégsem megy egyszerűen a dolog. Ha más nem, készítsen egy pro-kontra listát és szisztematikusan vegye sorra, mit nyerhet, és mit veszíthet, ha végül leteszi egy adott verzió mellett a voksát. Vegye figyelembe a magánéleti tényezőket is!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.