5 sasszem-csillagjegy, akik mindenkit kielemeznek, úgy hiszik, a veséjébe látnak - Ön akarja mindezt? - Városi Kurír

Sorting by

×

5 sasszem-csillagjegy, akik mindenkit kielemeznek, úgy hiszik, a veséjébe látnak – Ön akarja mindezt?

A dolgok túlelemzése nem áll messze a Szűz jegy szülötteitől, de ki gondolta volna, hogy éppen ők nem lesznek rajta azon a listán, amelyen azokat a csillagjegyeket állították rangsorba, akik mindenkit kielemeznek. Elég egy rövid beszélgetés, néhány benyomás, és máris mondják a diagnózisukat – akár megállja a helyét, akár csak egy általános véleményről van szó. Persze az intuíció segíthet a helyes vélekedésben másokról. Mutatjuk is, ez az 5 csillagjegy mindenkit kielemez, úgy hiszik, mindenkibe belelátnak.

Hirdetés

Ikrek

Erről a csillagjegyről talán kevesen gondolnánk, hogy túlelemzi a környezetében lévő embereket, pedig állítólag megteszik. Sokszor inkább felületesnek tűnhetnek, máskor azonban a semmiségeket is elkezdik analizálni, és olyankor a legkisebb részletek között is találnak összefüggéseket. Jobb, ha a közelükben nem vágunk komoly arcot, mert az Ikrek azonnal megállapíthaja, hogy mi vagyunk a legszomorúbbak a világon…

…hogy ma mire számíthat? Erre!

Meglehet, hogy ma egy szakmai döntés elött áll, kedves Ikrek, vagy éppen, munkahelyváltáson, esetleg egy saját üzlet beindításán gondolkodik, s ez teljesen lekötheti energiáit, figyelmét, mégsem megy egyszerűen a dolog. Ha más nem, készítsen egy pro-kontra listát és szisztematikusan vegye sorra, mit nyerhet, és mit veszíthet, ha végül leteszi egy adott verzió mellett a voksát. Vegye figyelembe a magánéleti tényezőket is!

Vízöntő

Mivel a Vízöntők alapvetően bizalmatlanok mindennel és mindenkivel, ezért hajlamosak a legapróbb jeleket és jelzéseket is felnagyítani, csak hogy legyen még egy kifogásuk arra, hogy miért zárkóznak be, hogy miért nem engednek közel magukhoz valakit. Az elemzéseik túlzottan fókuszálnak a negatív tulajdonságokra.

…hogy ma mire számíthat? Erre!

Igyekezzen ma minél több lehetőséget kihasználni, kedves Vízöntő, ennek megfelelően, legyen rugalmas és főleg, ne zárkózzon el semmi elõl. Annál is inkább, mivel meglehet, hogy a megoldás néha igencsak furcsa irányból, vagy formában érkezik, mégis, meglepően hatékonynak bizonyul!

Skorpió

A jegy szülöttei állítólag sokkal inkább olyan okokat keresnek a másik emberben, ami alátámaszthatja azt a vélekedésüket, hogy miért nem szabad/lehet megbízni benne. És a hosszas elemzés során egyszer eljuthatnak arra a pontra, ami alapján talán már mi magunk is elhisszük, hogy valóban az a negatív tulajdonság jellemez bennünket – ne tegyük! Lássunk át mi is a Skorpiókon!

…hogy ma mire számíthat? Erre!

Meglehet, hogy ma csalódás éri valakivel kapcsolatban, s ez meglehetősen elszomorítja. Fel a fejjel, kedves Skorpió, ennek ellenére se bánja egy percig se, hogy bizalmat szavazott neki, s végül kiderült, hogy nem szolgált rá, hiszen legalább később senki se mondhatja azt, hogy ön nem tett meg minden öntől telhetőt a jó ügy érdekében!

<<< Más is érdekli? Kattintson! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.