Azt hinné az ember, hogy a matematika egzakt tudomány, semmi köze az érzelmekhez. Pont azt jelenti Amerikában, Oroszországban és Magyarországon is. 61, az nem 400 és nem 589. Mi mégis elhisszük?


Az 589 is ciki, de a hazugság übereli!

1-1-es döntetlen játszott egymással a Felcsút és a Kisvárda az Nb1. ötödik fordulójában. A Kisvárda ezzel megszerezte az első gólját az “élvonalban”, azonban ennél sokkal érdekesebb, hogy a Fidesz házi rangadóján annyian se voltak, mint egy iskolai ballagáson. Pedig a felcsúti csapat tulajdonosa Mészáros Lőrinc, a Kisvárdáé pedig a korábbi fejlesztési miniszter, Seszták Miklós.

Tragédia Felcsúton! – eltűnt a fű ….. az a szemét, liberális futó-fűmag, az tehet mindenről!

Nemzeti matek

A mérkőzésről beszámoló MTI 400 főre saccolta a felcsúti Pancho Aréna nézőszámát, a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő, a felcsúti focicsapatnál korábban sajtófőnökként dolgozó, Szöllősi György vezetésével működő Nemzeti Sport pedig 589 nézőt vizionált a mérkőzésre. A képeket kinagyítva összeadható, hogy összesen 61 érdeklődőt vonzott a gigamérkőzés.

A Városok, stadionok, kocsmák nevű Facebook-oldal egyik olvasója ott volt a helyszínen, és lefotózta a mérkőzésen az összes lelátót.

Egyik kommentelő levezette a Fidesz-matekot:

“Ezt úgy kell számolni, hogy 60-an vettek jegyet, 60-an jöttek be, 60-an látták a kezdőrúgást, 60-an az első gólt, 60-an a félidőt, 60-an a második kezdőrúgást, 60-an a második gólt, 60-an a hosszabbítást és 60-an a lefújást, végül 60-an mentek haza. Az összesen 600. Egyéb kérdés?”

Az eset azért is szomorú, mert annyira nem kíváncsi senki a Felcsút meccseire (még a helyiek sem), hogy nemrég a klub akciót hirdetett, amelynek keretében pénzt meg ajándékokat sorsolnak ki azoknak az iskoláknak, amelyek diákjai szervezetten jönnek szurkolni a Mészáros csapatának.

Ha nincs szurkoló, vegyen magának! – Ezt az elvet vallja a Felcsút és teszi is

 

Úgy tűnik, hogy a pár százezer forintos nyeremények sem elegek ahhoz, hogy bárkit is érdekeljen Orbán Viktor falujának a mérkőzése.

(forrás: index.hu)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét