Connect with us

Kerítésen innen

Deutsch azt hitte Jakabba rúg, nem vette észre, hogy többmillió magyarba talált bele! – Az „akinek nincs semmilye” – elv újra töltve!

Megosztás

Deutsch Tamás alapvetően jó humorú embernek tarthatja magát, hiszen gyakran nyúl az irónia eszközéhez. A baj az, hogy a Jakab Péter és az ellenzék úgy általában utálata felülírta ítélőképességét és olyat húzott, amiért feltehetően nem kap dicséretet feljebbvalóitól. De nézzük, mibe nyúlt  Orbán, ja nem, a Fidesz Európarlamenti képviselője!

Deutsch azt hitte Jakabba rúg, nem vette észre, hogy többmillió magyarba talált bele! - Az "akinek nincs semmilye" - elv újra töltve!
Megosztás

Deutsch Tamás alapvetően jó humorú embernek tarthatja magát, hiszen gyakran nyúl az irónia eszközéhez. A baj az, hogy a Jakab Péter és az ellenzék úgy általában utálata felülírta ítélőképességét és most olyat húzott, amiért feltehetően nem kap dicséretet feljebbvalóitól. De nézzük, mibe nyúlt  Orbán, ja nem, a Fidesz Európarlamenti képviselője!

Mindenki annyit ér….?

„Sikerült megszerezni Jakab Péter egyetlen nyári olvasmányának fotóját.

Ez pedig nem más, mint az Akciós TESCO Újság.

A nevük elhallgatását kérő Jobbikosok szerint Jakab falta az olvasnivalót: vékony papír, hatalmas fotók, kevés szöveg, és óriási tubusos Piros Arany leértékelés. Kell ennél több egy talpig miniszterelnök-jelöltnek?

Úgy tűnik, Péter minden tekintetben feltöltekezett a kemény őszre.

Ennyi”

Abban az országban, ahol az állam polgárainak ötöde nap, mint nap „falja” az akciós újságokat,

mert nem mindegy nekik, hogy mit, hol, de főleg mennyiért tudnak beszerezni a családnak, pofátlan, nagyképű, hogy ne mondjam bunkó dolog azzal viccelődni, hogy mindez mekkora ciki.

Ha az előbbiektől eltekintünk és pártpolitikai alapon nézzük Deutsch bejegyzését, akkor is mellé lőtt a fidesz-potentát, mert pontosan azokat alázza, akiknek a szavazatitól függ, hogy további éveit a megszokott „jólétben” töltheti az uniós fizetéséből, vagy esetleg először az életében így az 50 felé munkát kellene választania, mint kezdő.

Szóval Deutsch úr, hátrébb a nagyképűséggel, mert nem kifizetődő!

Fura nap ez a mai! – Orbán is olvasnivaló-ajánlással próbálkozott

Orbán követői kiborultak, amikor az idol olyasmibe vágott, ami nem az ő profilja:

Szóval fiúk, maradjatok a gyűlöletkeltésnél, ahhoz értetek! Vagy még jobb lenne, ha egyszerűen nyaralnátok egy jót, legalább ti, ha az ország zöme ezt -éppen miattatok- nem engedheti meg magának!

Kapcsolódó

 

deutsch

Szerző

5 hozzászólás

5 Comments

  1. tobias

    2021.08.19 17:54 at 17:54

    SEMMIJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. gina

    2021.08.19 18:26 at 18:26

    Cigány te sem érsz semmit, hiába loptál és szivtál össze annyi mindent,,

  3. Pingback: A Jakab Deutsch boksz meccs, az újabb menet - Városi Kurír

  4. csipetke

    2021.08.22 08:30 at 08:30

    Tompinak gondolom, időbe tellik, még egy ilyen idióta, át nem gondolt akciót kitaláljon. Szólhatna neki valaki, hogy ezt megtehetné akár egy fodrásznál is, ahol valami emberit varázsolnának belőle, vagy legalább megmosnák a haját, hogy ne csüngjön zsírtól összetapadt cafatokban. Szégyen, hogy egy ilyen homeless kinézetű ember képviselte az országot az unióban

  5. Lacus

    2021.09.14 12:10 at 12:10

    Tudjuk, D. Tamás sem az idén, sem az elkövetkező 50-100 évben nem lesz a Nobel-díjra jelöltek között.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük