Connect with us

Kerítésen innen

Oszt jónapot…Mekk mester! – Kiakadtak az Orbánt követők a legújabb „baromiradolgozom, fogjatok le”-bejegyzésen

Megosztás

Orbán Viktor kommunikátorai azt találták ki, hogy a miniszterelnök költözzön három napra vidékre, hogy „testközelből” lássa-hallja, mi a következménye Putyin Oroszországa háborújának Ukrajnában, de főleg azért, hogy eléggé „hősies” képek készülhessenek a menekülteket fogadó ,éjjel-nappal talpon levő miniszterelnökről, aki Duracell-nyúlként pörög. A kommentekből úgy tűnik, nem mindenkit sikerült elkápráztatniuk….

Megosztás

Orbán Viktor kommunikátorai azt találták ki, hogy a miniszterelnök költözzön három napra vidékre, hogy „testközelből” lássa-hallja, mi a következménye Putyin Oroszországa háborújának Ukrajnában, de főleg azért, hogy eléggé „hősies” képek készülhessenek a menekülteket fogadó ,éjjel-nappal talpon levő miniszterelnökről, aki Duracell-nyúlként pörög. A kommentekből úgy tűnik, nem mindenkit sikerült elkápráztatniuk….

„Köszönjük szépen miniszterelnök úr, hogy választási kampányvergődésében hatalmas késéssel rátelepszik az elejétől jól működő civil segítségnyújtásra”

Emlékeznek még, amikor 2013-ban gumicsizmában a gáton sürgött-forgott az elsőszámú magyar közszolga, hogy „legyőzze az évszázad árvízét”?

Orbán Viktor a kezdeti bizonytalankodás után egyre jobban beletanult, hogyan szerepeljen katasztrófahelyzetben. A hivataloskodó, helikopteren röpködő kormányfőt az évek során felváltotta a munkásokkal szóba elegyedő miniszterelnök, majd az egész árvízi védekezést szinte egyedül kézben tartó főnök következett. Így merészkedett ki Orbán Viktor a gátra.

-számolt be az akkor még mértékadó portálként működő Origo, majd megjegyezték

„Leszámítva háborút meg árvizet, nem tudok elképzelni olyan dolgot, ami a húsvéti ünnepeket megelőzze”,

mondta még 2006-ban, a választások második fordulója előtt, a közrádió Vasárnapi Újság című műsorában, és 2010 óta nem is bízza akárkire a dolgot, ő maga igyekszik helytállni.

„Az ellenőrző pontokon a helyén találtam az embereket”, „semmiféle levonulás meg vízkiengedési utasítás nem hajtható végre, csak ha Bakondi úr vagy én mondom”, „Maga a parancsnok? Na, akkor jöjjön velem”

– láthatjuk, hallhatjuk tőle a felvételeken.” Kíváncsiak lennénk, ma miként interpretálná a bekebelezett portál ugyanezt a „hőstettet”!

A legújabb bejegyzésben:

„Felkészültünk a jelenleginél is nagyobb menekülthullám kezelésére.”

A hozzászólásokból….

„Kôszônyûk Szépen a Doktór Miniszter Elnôk Urnak, hogy mek véd minket azal, hogy belle pófázik mások múnkályába halyrá Fidesz halyrá Mimagyarók!!”

„Gulyáságyút felállítani.!Forró tea mindíg legyen.Gyerekeknek gyerekételt főzzön.- tésztát. A szolgálatosoknak meg vigyen 50 kg kávét a saját reprezentációs alapjából. Valami hasznosat is tegyen, ha már ott van.Fényképezkedéssel, és lábatlankodással nem segít senkin.”

„Operatív központ! Felkészültünk! A civilek meg dolgoznak helyettünk. Hajrá!”

„Ha nem lenne jelen, mindehol a DRÁGA JÓ MINISZTERELNÖK ÚR, biztosan végünk lenne mint a botnak. Ő egy személyben testesít meg mindent, amire szüksége van ennek a nemzetnek. Áldassék az ő neve!”

„Putyin csicskájának elfelejtették megfésűlni a haját. Mert dolgoznak rendesen a segnyalói hogy jó képben fessék le besugó gazdájukat. Amugy ezért a helyzetért legföképpen maga putyin kapcarongya és a másik a szijjárto a felelös akik már 12éve putyi segnyalói és nap mint nap vétoztak. Nagyon ne panaszkodjon kisztitkárom”

„Köszönjük szépen az önkénteseknek! Más!Varga Judit hazugságügyi miniszterasszony kiposztolta, hogy félmillióan voltak a békemeneten. Ha négyzetméterenként 3 emberrel is számolom, jóhiszeműen maximum 80 ezren lehettek….de így is túlzás! ”

„Köszönjük szépen miniszterelnök úr, hogy választási kampányvergődésében hatalmas késéssel rátelepszik az elejétől jól működő civil segítségnyújtásra. Remekül dokumentálja a fotós is a pótcselekvéseit. Nincs is üdvözítőbb annál, minthogy a valódi munkát végző embereket hátráltatja a választásoknak szóló gusztustalan színházával.”

„Csak a PR, a propaganda… menne ki a Keleti pályaudvarra!”

Kapcsolódó

Fotó: Cseri László

 

Oszt jónapot...Mekk mester! - Kiakadtak az Orbánt követők a legújabb "baromiradolgozom, fogjatok le"-bejegyzésen

Szerző

2 hozzászólás

2 Comments

  1. csipetke

    2022.03.17 16:15 at 16:15

    Pont annyira hiányzott oda orbán, mint a mókusnak az erdőtűz. Nem elég,hogy a rengeteg menekültek kell foglalkozniuk a civileknek,magánemberek, önkormányzatoknak, akik valódi segítséget nyújtanak,most még odaette a nehézség a trottyosgatyát is, hogy még őt is kerülhessen. Tökfeleslegesen ment oda lábatlankodni,mindenki tudja,hogy ez is csak a választás miatti sertepertélês

  2. Pingback: Egyik nap átvették az ellátást, másnap pedig Orbán megírta az Uniónak, hogy kéne a lóvé! - Városi Kurír

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük