Connect with us

Banánköztársaság

Gábor György: a Mandiner rohamosztagos szerkesztői ismét hibátlanul kalkuláltak!

Megosztás

A Mandiner névre hallgató portál a Wikipedia szerint „a magyar kormány által „nemzetstratégiai jelentőségűnek” minősített Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) terméke. A lap szabadelvű-konzervatívnak, nemzeti liberálisnak, nemzeti konzervatívnak vallja magát.”. Feltehetően az olvasottságát megdobandó, rendszeresen szemlézi többek között Gábor György vallásfilozófus közösségi oldalát.

Megosztás

A Mandiner névre hallgató portál a Wikipedia szerint „a magyar kormány által „nemzetstratégiai jelentőségűnek” minősített Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) terméke. A lap szabadelvű-konzervatívnak, nemzeti liberálisnak, nemzeti konzervatívnak vallja magát.”. Feltehetően az olvasottságát megdobandó, rendszeresen szemlézi többek között Gábor György vallásfilozófus közösségi oldalát.

„Na azért!

A Mandiner elnevezésű objektum szerkesztősége, jó szokásához híven, minden olyan bejegyzésemet, ahol biztos érzékkel a legmocskosabb és legalpáribb zsidózást remélhetik, mintegy nosztalgiázó kedvvel visszagondolva a számukra és a nagyérdemű olvasótáboruk számára oly kedves történelmi időszakra, most is volt oly figyelmes, s megosztotta a Novák Katalinról írt posztomat.”

-kezdte reflexióját Gábor György, majd így folytatta elmélkedését:

„A Mandiner rohamosztagos szerkesztői ismét hibátlanul kalkuláltak: az állami és hivatalos zéró tolerancia nevében ezúton is akkora zsidózásnak biztosítottak terepet, köztük fizikai erőszakot is tartalmazó, igazi keretlegényes felböffentésekkel, hogy még a szép emlékezetű Stürmer vagy a Virradat szerkesztői és szerzői is szégyenükben visszaültek volna a kezdő náciknak fenntartott padsorokba.”

„Mire gondolt a költő?”

Beleolvasva a portálon megjelentekbe anélkül, hogy regisztrált olvasójuk lenne az ember, a 60 hozzászólásból az alábbiakat lehet olvasni. Érdemben egyik írója sem cáfolja a vallásfilozófus érveit, megállapításait, láthatóan nem ez a fontos. A lényeg -úgy tűnik- a féktelen gyűlölet kifejezése. Íme ízelítőül:

„Na és most lehet nagyokat csodálkozni, ha azt mondják rólad az emberek, hogy egy gyűlölködő, ostoba, pitiáner magyargyűlölő zsidó vagy.
Honnan veszed a bátorságot, hogy Novák Katalinba belerúgj! Kati bokszol, úgyhogy ne csodálkozz, ha kapsz tőle egy jobbhorgot. Addig is szégyelld magad, te szerencsétlen kis szabólegény!”

„Azt tudom, ki a Novák Katalin. De ez a faszi kicsoda?”

„Gyurcsány hátsójából kibújtál egy kicsit friss magyar levegőt szívni? Milyen érzés Gyurcsány tanácsadójának lenni? Szar érzés ugye? Azért egészen jól bírod a végbélszagot.”

„Hogy kaffog a kutyafejű. Máshoz sem ért.”

„Jó, akkor kap tőlem egy akkorát, hogy leesik az a hülye feje. Nem vagyok zsidóellenes! Az ilyen aljas fickókkal van bajom. Hála Istennek a környezetemben nincsenek ilyenek. 19 éves koromban hozzámehettem volna egy zsidó sráchoz. Gyerekkorom óta ismertem. Azt tudtam a nagypapámtól, hogy az anyukája zsidó, de az nem jött le nekem, hogy akkor ő is az. Ha tudtam volna sem érdekelt. Szóval nem e szerint választom meg, hogy kivel barátkozom és kivel nem. Ez a Gábor György nem is ember, hanem egy gazember.”

„Tudtam, tudtam, hogy ezt fogod mondani, az öregségedre fogsz hivatkozni, amikor az előbb belegondoltam, – beléd láttam – hogy vajon mit fogsz válaszolni. A 007-es sosem öregszik meg, csak átadja a helyét. Ehhez tartsd magad te is! :)”

Aki nem olvasta volna Gábor György eredeti posztját…..

„Novák Katalin émelyítő, az ország valós állapota iránt tökéletesen érzéketlen, átlátszóan manipulatív, velejéig hazug, bizánciasan öntömjénező beiktatásától kezdve, s immár a hatalmi mámor elviselhetetlen könnyűségétől sújtva hetek óta különféle szakrális és szekuláris médiaesemények kép- és hangeffektjeitől szánalmasan felbarokkosított turbó-csinnadrattáinak főszereplője.

Novák Katalin aláírta a pedagógussztrájkot ellehetetlenítő törvényt.

Novák Katalin nem az ország (köztársaság, ugyebár bruhaha!) elnöke, hanem az Orbán-gépezet szánalmas fogaskereke. Novák Katalin mutogathatja magát erdélyi templomokban napestig, nekitámaszkodhat nemzeti színűre festett jelzőkőnek, Novák Katalin az aláírásával félreérthetetlenül kinyilvánította, hogy Orbán-hűsége prioritást élvez Magyarország tényleges perspektívájával, a pedagógustársadalom egészével, a legfontosabb stratégiai ágazattal, az oktatással, gyermekeink, unokáink és mindannyiunk, kicsik és nagyok, fiatalok és idősek, hívők és nem hívők, ilyen politikai elkötelezettségűek, meg olyan politikai elkötelezettségűek, meg semmilyen politikai elkötelezettségűek jövőjével szemben.

Minden ezt követő cirkuszi látványattrakciója ócska kamuflázs, semmi egyéb.”

Vásárhelyi Mária „megoldása

„Közérdekű közlemény, különös tekintettel GáborGyörgy számára: Bár én nem szoktam olvasni a Mandinert, ahogyan a kerti budiba sem szoktam belenézni, de jól informált ismerőseim rendre tájékoztatnak arról, hogy facebook bejegyzéseimet a portál előszeretettel osztogatja, természetesen a megkérdezésem nélkül. No nem azért, mert annyira tetszik ezek tartalma nekik, hanem afféle mocskos indulatok kanalizálása érdekében. Egy-egy átvett posztom után teljes biztonsággal számíthatnak arra, hogy megindul a zsidózás, kommunistázás, gyurcsányozás és magánéletem számos vonatkozásának besározása.

A minap azonban (kösz SándorErzsi) írtam nekik egy hűvösen mértéktartó levelet, amelyben felszólítottam a szerkesztőket, hogy a jövőben szíveskedjenek eltekinteni a másodközléstől ellenkező esetben kénytelen leszek jogi útra terelni a kérdést. És akár hiszitek, akár nem, tegnap kaptam egy igazán udvarias levelet a portál szerkesztőitől, amelyben arról tájékoztatnak, hogy a továbbiakban nem fogják másodközölni posztjaimat. Rajta pajtások, tegyétek meg ti is!”

Kapcsolódó

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük