Connect with us

Kerítésen innen

Németh Szilárd grandiózus bejelentése! – Már ahogy ez tőle várható….

Megosztás

A rezsicsökkentés fenntartásáért „felelős” miniszter közösségi oldalán jelentette be a hatalmas újdonságot, ami évek óta dívik: augusztusban kétszer utalják a családi pótlékot. No és szeptemberben?

Németh Szilárd fizessen vissza összesen 2,4 milliárd forintot a csapatnak - Kibuktak a csepeli birkózók
Megosztás

A rezsicsökkentés fenntartásáért „felelős” miniszter közösségi oldalán jelentette be a hatalmas újdonságot, ami évek óta dívik: augusztusban kétszer utalják a családi pótlékot. No és szeptemberben?

Ez ám a novum!

„Kétszer utal családi pótlékot augusztusban a Magyar Államkincstár, így csökkentve a családok iskolakezdéssel járó anyagi terheit. Minden erőnkkel támogatjuk a magyar családokat!” 

-írták ki Németh közösségi oldalára.

… és szeptemberben?

A poszt alatti hozzászólásokból:

„Nem kétszer, csak a szeptemberit hozzák előre. Mint minden évben. Ezért nem kell megveregetni a saját vállukat.”

„Szemfényvesztés. A szeptemberit utalják ki kb egy héttel korábban. Senkinek semmilyen terhe nem fog csökkenni, mert 1 héttel korábban kapja meg azt a 12.200 ft-ot (kb. 30 €).”

„Attól miért csökkennek az anyagi terhek, hogy pár nappal előbb kapjuk meg a pénzt? Ettől a teher pont ugyanakkora marad, ugyanazt kell megvenni, kifizetni. A családi pótlék meg ugyanolyan nevetségesen alacsony, mint 12 éve.”

„Így kellene folytatni rizsabiztosúr és legközelebb októberben ?, akkor igaz is lenne”

„Akkor lenne korrekt , ha meg odairnad , hogy szeptemberben meg egyszer sem ? vagy arról lesz külön poszt? ” „Augusztus 2 x, szepember 0 x! ? Minden erőnkkel támogatjuk …, ja nem, hülyének nézzük a magyar családokat! ”

„Kommunikációs trükk, amely jól elfedi és takarja a valós khm-t. Tudja mi lenne az erő, ha nem maguknak szavazták volna meg a fizetés emeléseket. Na az erő és ezt keresztény módon lekommunikálják. Jobban élünk mint a sokaság, nem bírtunk volna tükörbe nézni. Köszönjük szépen a munkájukat! Áldott, szép napot!”

„Évek óta így van, utána meg semmi Javítsd ki mert nem segíted a családokat hanem még teveszted őket. Már megint a kolbász van előtted.”

„Család barát a kormány állitólag.A családi pótlék azért pótlék,mert minimális segitséget nyújt!Szinte egy pár egeszséges cipőre nem eleg!Egyébként engem nem érint,mert már felneveltem a gyerekem!Nem tegeződünk!”

„Jól előadjátok a semmit, te senkiházi népnyúzó. Milyen kétszer utal? A szeptemberit hozzátok előre, gyökerek. Legközelebb októberben lesz családi pótlék utalás. Tehát úgy lenne a korrekt, ha a nagy hazugságáradathoz hozzátennétek a valóságot is. És rögtön másképp nézne ki a narancstéglalap: „Augusztusban kétszer utal a kincstár. Szeptemberben viszont sz@pni fogtok, mert nem kaptok. De ez minket, politikusokat, hidegen hagy, mert nekünk tellik mindenre IS.””

„Tehát most utalják ki a szeptemberit is?! Legalább nem inflálódik, de akkor a kiíráson lehet vitatkozni! Mert nem kétszer utalják, hanem előrébb hozzák a szeptemberit….”

„Kedves Szilárd! Nagyon köszönjük! Viktor avasson szentté a jóságodért!”

Friss híreink!

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük