Németh Szilárd grandiózus bejelentése! – Már ahogy ez tőle várható….

A rezsicsökkentés fenntartásáért “felelős” miniszter közösségi oldalán jelentette be a hatalmas újdonságot, ami évek óta dívik: augusztusban kétszer utalják a családi pótlékot. No és szeptemberben?

Ez ám a novum!

“Kétszer utal családi pótlékot augusztusban a Magyar Államkincstár, így csökkentve a családok iskolakezdéssel járó anyagi terheit. Minden erőnkkel támogatjuk a magyar családokat!” 

-írták ki Németh közösségi oldalára.

… és szeptemberben?

A poszt alatti hozzászólásokból:

“Nem kétszer, csak a szeptemberit hozzák előre. Mint minden évben. Ezért nem kell megveregetni a saját vállukat.”

“Szemfényvesztés. A szeptemberit utalják ki kb egy héttel korábban. Senkinek semmilyen terhe nem fog csökkenni, mert 1 héttel korábban kapja meg azt a 12.200 ft-ot (kb. 30 €).”

“Attól miért csökkennek az anyagi terhek, hogy pár nappal előbb kapjuk meg a pénzt? Ettől a teher pont ugyanakkora marad, ugyanazt kell megvenni, kifizetni. A családi pótlék meg ugyanolyan nevetségesen alacsony, mint 12 éve.”

“Így kellene folytatni rizsabiztosúr és legközelebb októberben 😨, akkor igaz is lenne”

“Akkor lenne korrekt , ha meg odairnad , hogy szeptemberben meg egyszer sem 🙂 vagy arról lesz külön poszt? ” “Augusztus 2 x, szepember 0 x! 🤣 Minden erőnkkel támogatjuk …, ja nem, hülyének nézzük a magyar családokat! ”

“Kommunikációs trükk, amely jól elfedi és takarja a valós khm-t. Tudja mi lenne az erő, ha nem maguknak szavazták volna meg a fizetés emeléseket. Na az erő és ezt keresztény módon lekommunikálják. Jobban élünk mint a sokaság, nem bírtunk volna tükörbe nézni. Köszönjük szépen a munkájukat! Áldott, szép napot!”

“Évek óta így van, utána meg semmi Javítsd ki mert nem segíted a családokat hanem még teveszted őket. Már megint a kolbász van előtted.”

“Család barát a kormány állitólag.A családi pótlék azért pótlék,mert minimális segitséget nyújt!Szinte egy pár egeszséges cipőre nem eleg!Egyébként engem nem érint,mert már felneveltem a gyerekem!Nem tegeződünk!”

“Jól előadjátok a semmit, te senkiházi népnyúzó. Milyen kétszer utal? A szeptemberit hozzátok előre, gyökerek. Legközelebb októberben lesz családi pótlék utalás. Tehát úgy lenne a korrekt, ha a nagy hazugságáradathoz hozzátennétek a valóságot is. És rögtön másképp nézne ki a narancstéglalap: “Augusztusban kétszer utal a kincstár. Szeptemberben viszont sz@pni fogtok, mert nem kaptok. De ez minket, politikusokat, hidegen hagy, mert nekünk tellik mindenre IS.””

“Tehát most utalják ki a szeptemberit is?! Legalább nem inflálódik, de akkor a kiíráson lehet vitatkozni! Mert nem kétszer utalják, hanem előrébb hozzák a szeptemberit….”

“Kedves Szilárd! Nagyon köszönjük! Viktor avasson szentté a jóságodért!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss híreink!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.