Connect with us

Kerítésen innen

Ha a Dürer kertben bulizol, fideszesnek tejelsz? – Bojkottra hív a Momentum

buli
Megosztás

Az egyre tágabb Fidesz-kör ráteszi a kezét a szórakozóhelyekre, amire az a jó válasz, ha bojkottálja azokat a fiatalság – állítja a Momentum. Ígérik, hogy beállnak a listázók sorába, elkészítik a szerintük NER-es kricsmik számbavételét.

Ne Orbánéknak igyál…?

Fű alatt, észrevétlenül került nemrég Orbán Viktor barátjának, Garancsi Istvánnak érdekeltségébe a Dürer Kert. A fővárosi szórakozóhely a város egyik legforgalmasabb szórakozóhelye, a volt ELTE-ingatlanban több zenei próbaterem, kisebb vendéglátóhely és irodapark is működik.

Garancsié lett a Dürer Kert és Budapest egyik legértékesebb telke

Az utóbbi időben több vendéglátóhely is hasonló sorsra jutott, ezért a Momentum ezek bojkottjára szólít fel. Berg Dániel, a párt elnökségi tagja a Hír Tv-ben azt mondta: listákat készítenek majd azokról a fővárosi (majd vidéki) vendéglátóhelyekről, amelyek a NER kezébe kerültek.

A Momentum elnökségi tagja szerint a Fidesz képtelen leállni, újabb és újabb területeket akar kisajátítani. Szerinte a szórakozóhelyek felvásárlása olyan dolog, amit a fiatalság is képes megfékezni – azzal, ha nem ezeken a helyeken bulizik.

(forrás: Hírtv.hu)

White rapper Bones a Dürer kertben debütált

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük