Az elmebeteg ország egy hete, avagy egy kislány könnyei

Ma reggel leültem facebookhoz, és válogatás nélkül elolvastam az első pár posztot, akár magánszemély, akár sajtóorgánum tette fel. Sorba a következőek jöttek fel. Orbán beszédére, az október 23-i ünnepségre 20 000 ft-os díjért utaztattak bértapsolókat. A rá szavazó nyugdíjasok egy évre kb. 18 000 ft emelést kaptak átlagban. Elmebeteg ország.

Tovább

Az ország fele nem hallott az Orbán-Garancsi sztoriról – ők mi alapján szavaznak majd?

A Pulzus közvélemény-kutató felmérésére szerint az emberek több mint fele nem hallott arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Garancsi István vendégeként utazott egy 17 milliárd forintos luxusrepülőgépen Bulgáriába a Videoton-Ludogorec meccsre.

Tovább

Rövid, egyszerű, logikus okfejtés arról, hogy miért Orbán repülője, amin egy hete pörgünk…..

Sokan, sokféleképpen magyarázták minden oldalról és indíttatásból, hogy miért ultragáz – vagy természetes velejáró – Orbán reptetése és miért félelmetes, hogy ez is magyarázható úgy, hogy aki hívő, beveszi. Arról kevesebb szó esett, hogy kié lehet a gép – nem papíron – valójában.

Tovább

Lendvai Ildikó: Repülős Viki – Repül a… repül a tisztesség, a jog, az erkölcs, a jóízlés!

Mentegetőznöm kell: a címet plagizáltam, a Facebookon találkoztam vele. Én soha nem lennék ilyen vakmerő, hogy a miniszterelnököt egyrészt levikizzem, másrészt Repülős Gizihez merjem hasonlítani. A legendás Repülős Gizit utoljára kilencven évesen kapták el lopásért, ez oly mértékű szakmai elkötelezettséget feltételez, amitől szinte szerethetővé vált.

Tovább

Hollik: „Az a repülő elindult volna a miniszterelnök nélkül is? Persze, hogy elindult volna (…) Ez ajándék? Így működik a barátság”

Igazából nem tudni, hogy fent nevezett Fidesz-KDNP szóvivő fejében mik futhattak végig akkor, amikor a szájából a bemagolt szöveg kijött, feltételezhető, hogy a bankszámláján a hóeleji értesítés a sok nulláról és az előtte álló számról. Vagy a vakhit abban, hogy Orbán a mindenható.

Tovább

Havasi Bertalan korrumpálódást bizonyított főnökére, de Orbánisztánban mindent lehet……

Ha azt hallja, hogy egy ország első embere súlyos milliókat fogad el egy üzletembertől és erre a saját embere szolgáltat bizonyítékot, akkor mit mond az igazságérzete? Olvasatunkban abban a pillanatban kezdenie kell a lemondólevelét és az ügyészségnek a vizsgálatot. Demokráciákban, de Magyarország már régen nem az, úgyhogy itt dübörög a korrupció.

Tovább