Farkasházy Tivadar: Novák Katalin világcsúcsot javított!

A magyar csúcsot tavaly február 12-e óta Hollik István tartotta, aki egy perc alatt ötször mondta azt, hogy Soros. Családügyi államtitkárunk, Novák Katalin május 16-án ezt a háromszorosára javította, miután egy perc alatt 16-szor ejtette ki a száján a család szót.

Nem kizárt, hogy ez egyben világcsúcs is, maximum belorusz vagy észak-koreai kollégája lehet versenytársa

Pedig csak helyettesítette Müller Cecíliát az operatív csoport május 16-i tájékoztatóján. Ha huszadika van talán hússzor is sikerült volna, de ne legyünk telhetetlenek. Bár a végén már nehezen ment, kétszer is a papírjai közé kellett néznie, talán nem jutott eszébe a szó, de sikerült! Íme:

„Azt is megmutathatta nekünk ez az elmúlt 66 nap, hogy milyen erős a CSALÁD, hogy mennyire támaszkodhatunk a CSALÁDra, hogy milyen erőforrást jelent a CSALÁD, hogy mennyi mindenre képes egy CSALÁD. Láthatjuk azt, hogy mennyire aggódunk a CSALÁDtagjainkért, hogy mennyire fontos nekünk a CSALÁDunk, hiszen azt hiszem mindenkire igaz az, hogy amikor a koronavírus járvány Magyarországot is elérte, akkor az első gondolata az volt, hogy mit jelent ez a mi CSALÁDunkra, a saját CSALÁDunkra, mit jelent ez a szüleinkre, a nagyszüleinkre, a gyerekeinkre, ránk nézve és ezért a CSALÁDnak a szerepe még inkább felértékelődött. Azt is bebizonyította ez a helyzet, hogy mennyire számíthatunk a CSALÁDtagokra, hogy milyen erőforrás rejlik a CSALÁDban, hogy mennyit tudnak segíteni egymásnak a CSALÁDtagok, s ilyen helyzetben igazából elsősorban mindig a CSALÁDtagjainkra számíthatunk. Tehát a CSALÁDnak a fontosságát, a CSALÁDnak az erejét, és a CSALÁD segítséget nyújtó képességét is megmutathatta ez a mögöttünk lévő 66 nap.”

Egy perc alatt 16-szor, két perc alatt 24-szer,

kicsit később 100 másodperc alatt még 12-szer hangzott el. 3 perc 40 másodperc alatt tehát 36-szor. A probléma csak az, hogy nem mindegyik CSALÁD kapott a járvány alatt segítséget. Akikről biztosan tudunk:

Az Orbán Ráhel CSALÁD

999 millió 963 ezret kapott a Club Aliga kikötőjéhez, mégse legyen 1 milliárd felett, amit a férje rögtön el is adott, vélhetően ennyivel drágábban.

A Mészáros CSALÁD

szemét is kiszúrták 999 millió 921 ezerrel a füredi kikötőre, talán ők is betegesen félnek a milliárd szótól. De csak kikötő ügyben, mert a Mészáros CSALÁD amúgy 17,7 milliárdot kapott 14 Hunguest Hotelre, a Budapest-Belgrád vasútvonalat is most titkosították, talán a járvány miatt, amit ők építenek 600 milliárdból, van egy tippünk, hogy abból is marad valami neki és a szomszédjának. A Korrupciókutató Központ Budapest szíves közlése szerint az MGTS+ csoport az idei egyszereplős közbeszerzések 68%-át, az összes kiírás 27%-át elvitte, 74 esetben 254 milliárdot. A négy betű a Mészáros CSALÁD, a Garancsi CSALÁD, a Tiborcz CSALÁD, a Simicska CSALÁD és Társaik, közülük Simicska már csak virtuálisan van jelen.

8,7 milliárd jutott a Csányi CSALÁD, a Garancsi CSALÁD, a Hernádi CSALÁD

közös tihanyi kastélyszállójára, a hotelekre összesen 83 milliárd, mivel nagyon fel fognak lendülni a következő években a vírustól. Mellettük szinte aprópénz az a 287 millió, amit a Matolcsy CSALÁD Ádikája kapott a Balaton Bútorgyárra, de aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.

Ha akarja, ma és holnap még megveheti az ezzel foglalkozó Hócipőt.

Hát ennyit az idei CSALÁDtámogatásokról, legalábbis az emlegetésükről.

Amint látják, CSALÁDügyi államtitkárunk nagyon szereti a narancsszínt, ki tudja, miért. A parlamentben vajon mennyiért nyúl le a képen a felsorolt családoknak? Mert nekik Magyarország az első!

fotó: F.T. facebook oldala

Holnap ismét 16-a lesz, vajon újabb világcsúcsra készül?

Forrás

Zukor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük