A 4 elnyűhetetlen csillagjegy, avagy akik mindent kibírnak

Néhány csillagjegy rendkívül erős adottságokkal rendelkezik, ők szó szerint a jég hátán is megélnek, másoknak ugyanakkor kevesebb az energiájuk. Egyik sem jó vagy rossz, de tény, előbbiek jóval többet kibírnak, legyen szó az érzelmekről, a párkapcsolatról vagy az élet egyéb dolgairól.

A Kos az egyik legerősebb csillagjegy

Talán nem is annyira meglepő, hogy a Kos az egyik legerősebb csillagjegy. Energikusak, buzog bennük az életerő, fáradhatatlanok, folyton nyitottak az újdonságra. Horoszkópjuk szerint bíznak önmagukban, a képességeikben, és abban, hogy minden akadályt képesek legyőzni. A Kos ugyanakkor meglehetősen makacs és lobbanékony típus is, amivel könnyen szerezhet magának ellenségeket. Nézeteiket, álláspontjukat nem félnek megosztani, de konokságuk okán mások véleményével ritkán értenek egyet. Vezetőként elképesztő a teherbírásuk, és éppen ez az, amiben a legerősebbek a többi jegyhez képest.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! 

(2020-11-02)
A mai nap szinte a végletekig belemerülhet valamibe, esetleg valaminek az elsajátításába, vagy éppenséggel  adatgyűjtésbe és annak tanulmányozásába. Akárhogy is, ezzel nagy előnyökre tehet szert esetleges vetélytársaival szemben. Tanuljon és mondjon igent minden új lehetőségre, ami további lépcsőfokokat jelenthet, hisz nagyrészt pontosan ezen elhivatottságának, s a belőle fakadó tájékozottságának köszönhette mindig is rendkívüli eredményességét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük