A csillagjegyek így töltenék szívük szerint a hétvégét! – Rád mennyire igaz?

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy a társas kapcsolatokból merít erőt. Menj el a barátokkal a hétvégén, kapcsoljatok ki, lógjatok együtt. Buli vagy koncert a barátokkal tökéletes kikapcsolódás lesz. Vagy ha éppen visszafogottabb eseményre vágysz, egy színházi előadás is megteszi.

Szűz

A Szűz nagyon szereti a szabadban tölteni az idejét. Ezen a hétvégén se mulaszd el a kirándulást. Séta, bringázás, jöhet bármi, amihez csak kedved van. Kivéve, hogy a négy fal között lógatod az orrodat.

Mérleg

Jógázz egy kicsit, kedves Mérleg csillahjegyű, rád fér. Próbálj meg külső helyszínt választani, így a természet békéjét is megtapasztalhatod. Ha még ennél is többet szeretnél, a barátokkal töltött Spa-élmény tökéletes kikapcsolódást és felfrissülést hoz a következő hétre.

Skorpió

A Skorpió tudja, hogyan kell mulatni. Most se tégy mást, hívd a barátokat, és menjetek bulizni. Karaoke, házibuli, bármi jöhet. Ha ezen a hétvégén nem érzed magad parti-hangulatban, próbálj ki egy új, kreatív hobbit, például fess, rajzolj vagy barkácsolj valamit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük