Ha óvatlanul nem nézi meg, hogy ki keresi, a hét hátralévő részében simán belefuthat a Fidelitas telefonhívásába, amiben felnyitni készülnek a letámadott szemét.

Mennyiért és ki állja a cehhet? Az nem publikus….

A Fidelitas “tájékoztató kampányt” indít, mert szeretné, ha minden budapesti megtudná, hogy Karácsony Gergelyt szövetségesei és más ellenzéki szereplők is alkalmatlannak találják a főpolgármesteri posztra

– közölte Böröcz László, a Fidelitas elnöke keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Nem ez az első nekibuzdulásuk:

 

Böröcz László hangsúlyozta: Karácsony Gergely alkalmatlanságát már az ellenzék is látja, hiszen Gyurcsány Ferenc hetekkel ezelőtt megmondta, hogy a főpolgármester-jelölt mögül “elment a támogatás”, illetve, hogy nem hisz Karácsony Gergely győzelmében.
Közölte: Gyurcsány Ferenc ezen mondatairól telefonos kampányt indítanak, valamint folytatják a közterületi kampányt is, amelynek során bemutatják, mit mondtak Karácsony Gergely alkalmatlanságáról ellenzéki szereplők. Ennek keretében egy

ledfallal ellátott kisteherautó járja majd Budapestet a következő napokban, egy olyan videót vetítve, amelyen Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt beszél Karácsony Gergelyről.

Gyurcsányt hívják segítségül….

Böröcz László közölte, a következő néhány napban szeretnék minél több helyre elvinni ezeket a megszólalásokat, hogy minél több budapesti választópolgár megismerhesse őket.
Kérdésre válaszolva a Fidelitas elnöke elmondta:

a kampányköltéseket a választás után hozzák nyilvánosságra.

Szintén kérdésre Böröcz László

Borkai Zsolt győri polgármester ügyét magánügynek nevezte, és nem kívánta kommentálni.

1 hozzászólás

  1. A cechet te állod,kedves adófizető,polgártársam.Ha nem tudnád,azok az adófizetők befízetett
    pénzét,úgy használják,mintha az az övék lenne.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét