A római katolikusok megbénítják a főváros közlekedését - Városi Kurír

Sorting by

×

A római katolikusok megbénítják a főváros közlekedését

Hollik István fideszes politikus és kommunikátor miután szeptember elsején kisfiát elkísérte az iskolába és erről képet is posztolt a facebook oldalán, rögtön utána már három képet tett fel a budapesti közlekedésről és nem is kommentálta azokat.

Hirdetés

A kereszténydemokrata  Hollik visszafogottan csak annyit írt a három képhez:

Budapest 8 és 9 óra között. Kommentár nélkül…

Köszönjük a mindig éber Holliknak, hogy felhívta a figyelmet a fővárosi közlekedési dugókra. Az már érdekesebb, hogy az Üllői út zsúfolt képe után mindjárt jön egy kép a Múzeum körútról, ahol a villamossíneken ott van egy Forgalomzavar-elhárító BKK jármű.

Mindez semmiség!

Az igazi káoszt az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus fogja okozni a budapesti közlekedésben.

Szeptember 14-én 18 óráig lezárták a Hősök terét és a Kós Károly sétányt, valamint az Állatkerti körutat a Gundel Károly út és a Hősök tere között és az Olof Palme sétányt a Hősök tere és a Zichy Mihály út között Szeptember 15-én 18 óráig.

Az esemény előkészítő munkálatai miatt szeptember 1-ről 2-ra, szerdáról csütörtökre virradó éjjel 22:00 és 06:00 között, illetve másnap, szeptember 2-ról 3-ra, csütörtökről péntekre virradó éjjel szintén 22:00 és 06:00 között lezárják az Andrássy utat az Oktogon és a Hősök tere között. A keresztirányú forgalmat átengedik, de időszakosan korlátozhatják az áthaladást.

Szeptember 2-ról 3-ra virradó éjjel 22:00 és 06:00 között lezárják a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között, de a Szondi utca keresztirányú forgalmát átengedik.

Szeptember 3-án pénteken 18 órától szeptember 6-án hétfőn reggel 6 óráig lezárják az Állatkerti körutat a Gundel Károly út és a Hermina út között, a Gundel Károly utat, a Benczúr utcát és a Városligeti fasor szervizútját a Bajza utca és a Dózsa György út között, a Délibáb utcát, valamint a Lendvay utcát a Rippl Rónai utca és a Dózsa György út között.

Lezárják a Dózsa György utat szeptember 2-án, csütörtökön 20 órától pénteken 6 óráig az Andrássy út és a Podmaniczky utca között, szeptember 3-án, pénteken 23 órától hétfőn reggel 6 óráig a Podmaniczky utca és a Damjanich utca között.

Szeptember 3-án 23 órától szeptember 6-án 04:30-ig a Szinyei Merse Pál utcát az Aradi utca és az Andrássy út között.

Szeptember 4-én szombaton 18 órától szeptember 6-án 6 óráig lezárják a Bajza utcát, a Munkácsy Mihály utcát és a Rippl Rónai utcát a Benczúr utca és a Lendvay utca között.

varosikurir nek 01

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ünnepélyes megnyitója szeptember 5-én vasárnap 15:00-kor kezdődik a Hősök terén. A beléptetés kezdete 12:30, a mise 16:00-kor lesz.

Szeptember 11-én 17 órakor a Kossuth téren kezdődik az a szentmise, amelyet Erdő Péter bíboros, prímás celebrál. Az eseményen jelen lesz és beszédet mond I. Bartholomeosz konstantinápolyi pátriárka, aki az ortodox egyház szentjévé avatta államalapító királyunkat, Szent Istvánt.

A záróünnepségen a Hősök terén szeptember 12-én reggel 6 órakor nyílnak ki a kapuk a belépéshez. A Szentatya 10 óra 30 perckor pápamobilon üdvözli az összegyűlt híveket. A szentmise 11 óra 30 perckor kezdődik, a mise előtt azonban egy úgynevezett show vezeti fel Ferenc pápát. Fellép az erre az alkalomra 82 énekkarból szerveződött, 2100 tagú énekkar Sena Dagaduval és Tóth Gabival.

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal kapcsolatos további közlekedési változásokról és lezárásokról a BKK folyamatosan tájékoztatást ad.

A legfrissebb információk a https://kozut.bkkinfo.hu/ oldalon olvashatók.

Félpályás lezárás a Miatyánk utcában

Az már csak hab az ostyán, hogy a belvárosban a Miatyánk utcában lezárták a fél útpályát az M3-as metró felújításához kapcsolódó munka miatt (érvényes: augusztus 16. 06:00 – szeptember 30. 20:00 között).

Kiemelt képünk annak illusztrálása egy fideszes propaganda montázzsal, hogy az ország nem térdel le a nagyhatalmi érdekek, csak a római katolikus Anyaszentegyház előtt. Amen!

varosikurir nek 02

 

katolikus

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.