A Keletinél egy holttest fekszik a járdán!

Lezárta a rendőrség a VII. kerületben a Bethlen Gábor utca és a Péterfy Sándor utca sarkát a Keleti Pályaudvar közelében, egy holttest fekszik a járdán – tudta meg az Index egyik olvasójától.

Bűncselekmény?

A holttest körül vért is látott az olvasójuk, a körülmények első látásra bűncselekményre utalnak, de a Budapesti Rendőr-főkapitányság az alábbi rövid közleménnyel válaszolt kérdésükre:

“Nem történt bűncselekmény, nem állapítottak meg idegenkezűséget”

– írták.

Azt írja a lap, úgy tudják, hogy nem öngyilkosság és nem baleset történt, az utcán fekvő ember természetes halált halt. A vérzést pedig egy betegség okozhatta.

A Keleti pályaudvar közelében található kereszteződésen a körülmények első látásra bűncselekményre utalnak, de a Budapesti Rendőr-főkapitányság kérdésünkre ezt közölte:

Helyszíni forrásból származó információink szerint nem öngyilkosság és nem baleset történt, az utcán fekvő ember természetes halált halt. Úgy tudjuk, a középkorú férfi nemrég szabadult 9 éves börtönbüntetéséből. Súlyos tüdőbetegségben szenvedett, ez okozhatta a vérzést. A rendőrök vérnyomokat találtak a közelben lévő lakásában is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük