Sorting by

×

A közmédiariporter végre megtudta: „basszus, tájékoztatási kötelezettségetek nektek van, ha nem tudnátok!”

A címben szereplő, a közmédiában nóvumnak számító megállapítást Hadházy Ákostól kellett megtudnia Császár Attilának a köztévé riporterének, amikor megpróbálta kioktatni a képviselőt kötelezettségéről. Császár nem “mai csirke” a médiában, Ő volt az, aki végigközvetítette a televízió székháza előtti dúlást 2006-ban.

Császár a gáton….

2006-ben…..

Az előválasztás második fordulójának vasárnapi eredményváróján készült

ez a “kandi kamerás” felvétel, amelyen az látható, hogy a közmédia riportere, Császár Attila kioktatja a politikust. Hadházy így számolt be az esetről:

“Szemtelenség a köbön: miután tízszer elmondtam neki, hogy élő adásban bármikor az MTV rendelkezésére állok, az állami propagandatévé riportere kioktatott, hogy NEKEM TÁJÉKOZTATÁSI KÖTELESSÉGEM VAN és köteles vagyok neki nyilatkozni.

Nem tudtam, hogy szembe röhögjem Császár urat, vagy valami mást csináljak, vagy ráordítsak, hogy „basszus, tájékoztatási kötelezettségetek az nektek van, ha nem tudnátok!”

De angyali nyugalom szállt meg és tizenegyedszer is elmondtam neki: élő adásban bármikor válaszolok mindenre.

Köszönöm annak a honfitársunknak, aki „kandi kamerával” felvette a bizarr jelenet egy részét!”

A kommentekből….

“Tájékoztatási kötelezettség baszki… ahhoz képes a fideszes elvtársak basznak mindenféle kötelezettségre, nem csak a tájékoztatásira. Csak tudnám, mi lesz az ilyen lakájokkal kormányváltáska után…”

“Ákost az új kormányban elszámoltatási miniszternek!!! 😁 Ejj, de jó kis 4 évünk lenne… Élvezném a sok tolvaj vergődését.”

“Talán a riporternek a kormánytagokat kellene felvilágosítani, és Müller Ceciliát, hogy “tájékoztatási kötelezettségeik vannak és kötelesek nyilatkozni!” Tényleg pimasz dolognak tartom, hogy az ellenzéktől várja a hiteles tájékoztatást, miközben a kormánytagok játszák a néma leventét!”

“Azt nagyon tudják mondani, mi az ellenzéki képviselők feladata, de a fideszesek ugye törvények felett állnak. Az adókból fenntartott köztv-nek mi a feladata?”

“Ez olyan, mint az ellenzéki napilapok vásárlásával bizonyított “médiaszabadság””

“Hadházy Ákos nyilván nem akarja, hogy elferdítsék nyilatkozatát. Az m1-et nem is tudom nézni, annyira részrehajló és ezáltal hamis is.
Még az egykor tekintélyes MTI is ma már szűrten továbbítja az információkat.”

“Császár….Császár…..igen, a forradalmi tudósító. Nem neki kiabálták a képébe egy másik tüntetésen a tüntetôk, hogy “mocskos hirtv”? Be volt rezelve rendesen, pedig nem bántották. Még le sem köpték, ahogy fidesséknél szokás.”

Ilyen, amikor a közszolga teljesíti kötelességét

Kapcsolódó

A közmédiariporter végre megtudta: „basszus, tájékoztatási kötelezettségetek nektek van, ha nem tudnátok!”

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.