Sorting by

×

A legsikeresebb csillagjegyek listája! Nem csak “pénzmágnesek”, bánni is tudnak vele!

Meglehet határozni a horoszkóp alapján, hogy mennyire lesz sikeres valaki az anyagi dolgokban? Az asztrológusok véleménye szerint, igen. Ma bemutatjuk nektek azt, hogy mely csillagjegyek szülötteinek áll a zászló, hogy nyugodt, békés életet élhessenek és biztosítsák ezt családjuknak is. Ne feledd, ez egy lehetőség, hogy mit hozol ki belőle, az rajtad múlik!

12. hely: Nyilas

A leggazdagabb csillagjegyek közül az utolsó helyen a Nyilas áll, neki van elég pénze, de mindig hiányzik neki. A Nyilas nem tudja azt elviselni, hogy van nála gazdagabb és sikeresebb ember. Ha a Forbes rangsoron a hetedik helyen állna, a Nyilas akkor is elégedetlen lenne. A Nyilas jegyében született személyek csak akkor érnek el sikereket pénzügyekben, ha fejlődnek.

Ha a “ma” is érdekel…

Legyen óvatos, kedves Nyilas, mert könnyen lehet, hogy ma úgy úszhat szembe az árral, hogy észre sem veszi, csak amikor már mindenki önre mutogat. Ez persze nem azt jelenti, hogy a kitaposott ösvény mindig a helyes, csupán azt, hogy kissé kevésbé szembetűnő, lassú lépésekkel érdemes szembe menni a többséggel, hogy könnyebben elfogadják, hogy valaki másképpen gondolkodik. Ha így tesz, nagyobb eséllyel talál követőkre is, akik az ügye mellé álnak, így igazán megéri egy kis tapintat és diplomácia!

11. hely: Vízöntő

A Vízöntőnek nincs pénze egyszerűen azért mert nem is próbálkozik azt megkeresni, megteremteni. Nem szereti beosztani a pénzt, könnyebb neki egy olyan partnert keresni akinek sok pénze van és azzal boldogan él. A Vízöntő a sorsban bízik, mert az sohasem keseríti el. Azok a személyek akik a Vízöntő csillagjegyben születtek általában a saját szabályaik szerint élnek.

Ha a “ma” is érdekel…

A mai nap remekül indulhat az ön számára, kedves Vízöntő, csak igyekezzen is megőrizni a végéig lendületességét, energikusságát és pozitív életszemléletét. Erre a legjobb módszer, ha kicsit kevesebb jelentőséget tulajdonít mások, sokszor rosszalló véleményének és többet saját maga, önmagával szembeni ítéletének, hisz végül is a boldogság alapfeltétele, hogy elsőként önmagával jól kijöjjön azt ember és nem mellesleg ez a testiségre is igaz. Szeresse magát, s mások is jobban fogják szeretni! Nem is hinné, mennyire…

10. hely: Halak

A Halak a 10 helyen áll és ennek nagyon egyszerű oka van: nem tudnak pénzt keresni. Amikor az Univerzum tálcán ajánlja fel nekik a lehetőséget, ők ezt nem veszik észre vagy egyszerűen minden megszerzett pénzt elköltenek. A drága dolgok sok esetben fontosabbak a Halak számára mint a kenyér. Hogy miért? Ezt csak ők tudják.

Ha a “ma” is érdekel…

A nap kezdetén némi ellenállásba ütközhet, feszültség keletkezhet ön és egy barátja, esetleg kollégája között, ám a nap végéhez közeledve jócskán enyhülni fog majd a légkör. Mint mindenből az életben, az ilyen apró konfliktus helyzetekből is sokat tanulhat, épülhet az ember, például, hogy hogyan kerülhetőké el a későbbiekben az adott személlyel a nagyobb összetűzések. Alkalmazza ma ezt a bölcseletet, kedves Halak!

9. hely: Mérleg

A Mérleg meg van győződve arról, hogy nem azzal kell töltse az életét, hogy pénzt keressen, de ugyanakkor szeretne luxus körülmények között élni, de titkolja ezt. A Mérlegnek az alkotással kapcsolatos munkákban van sikere, ő próbálja meggyőzni a körülötte élő embereket, arról, hogy egy igazi művész szegény és éhes kellene legyen.

Ha a “ma” is érdekel…

Ma rendkívül könnyedén és abszolút szabad szellemben kezdődhet a napja, ami nagy lendületet adhat önnek a továbbiakhoz, kedves Mérleg. Ma nem lehet sok komplikációra számítani, ugyanakkor adódhat egy nagyobb megakadás teendői valamelyikénél, melynek leküzdéséhez meglehet, hogy szüksége lesz egy régi barátja segítségére. Még a végén az is lehet, hogy az újra találkozás örömére még az estét is együtt töltik, s, hogy hogyan zárul majd a nap? Azt csak önök tudhatják!

<<< Olvasnál több horoszkópot? Kattints! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.