A másodlagos frissességű Orbán-szabály – G. Fodor “kihagyhatatlan” könyve leértékelve….

Terjedelmes, keménytáblás, 372 oldalas könyvet rittyentett G. Fodor Gábor a magyar miniszterelnökről, melyben – a Terror Háza webshopjában, ahol meg is lehet vásárolni- az olvasható, hogy ” az író meg akarja érteni és értetni, hogy hogyan lett egy 25 éves, tehetséges, érzékeny fiatalemberből megkerülhetetlen, közösségének stabil jövőt biztosító politikus, aki a legjobb úton halad ahhoz, hogy államférfi legyen belőle.”

Vegye, vigye: akciós az ár!

Elképzelem, ahogy G. Fodor házalt a kézirattal kiadóról kiadóra várva, hogy valamelyiküknek megesik a szíve az elkötelezett pártközelin és juttat némi alamizsnát az írónak és bevállalja a rizikót, hogy megjelenteti a hiánypótló művet. Végül is a megtiszteltetés a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványé lett.

… és, hogy mire számíthat az érdeklődő?

“Az Orbán-szabály olvasása közben szinte érezni, ahogy a politológus szerző maga is rádöbben: Orbán Viktor sosem a hatalomhoz elegendő többséget akarja megszerezni, hanem mindig arra törekszik, hogy egymással szót értő, egymást tisztelni képes barátok, bajtársak közösségét állítsa maga mögé. Ha kell, türelemmel és bölcsességgel, ha kell, megejtő és határozott példamutatással. A legfőbb Orbán-szabály ugyanis az, hogy a csapatkapitány erejét a csapata adja.”

-olvasható a webshop ajánlásában.

Senkit ne ijesszen el a gyászos borító….

 

A nagy kiárusítás….

Pár kattintás a neten és kiderül, hogy a nemrég megjelent könyv, aminek az eredeti ára 3.490.- magyar forint volt, már leértékelve kapható. Minden bizonnyal azért került a leárazott-listára, mert a hatalmas érdeklődés rádöbbentette a kiadót, hogy feladatai közé tartozik, hogy minél több emberhez eljuthasson az alapmű, így

emberhaverságból megkönnyítette a vásárlás lehetőségét.

A már említett webshopban:

 

… és a lira.hu-n is.

 

Van, aki már átrágta magát mind a 372 oldalon…

Nem tudni, hogy teljes áron, esetleg ajándékba kapta-e Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a könyvet, mindenesetre közösségi oldalán  “örömteli hangulatban-jelzéssel így lelkendezett:

“Már megjött a nyomdából G. Fodor Gábor legújabb, Az Orbán-szabály című könyve! Én már elolvastam, remek könyv!”

 

orbán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük