Az is kénytelen ráébredni, milyen rendszerben él, aki aludni szeretne akkor is, ha ég a ház. És kénytelen azt is fölfogni, mi a valódi tét október 13-án. Egy öngól története….

Valójában nem helyi vezetőket választunk,

hanem az egységes ellenzéket O1G maffiája helyére, az egész országban. Hogy legyen erő, városainkra támaszkodva, amelyik képes belökni ezt a Rezsimet a történelem pöcegödrébe, ahová való.

- Hirdetés -

Olyannyira idióta dolog egy fénykép alapján választási központot házkutatni,

hogy arról valszeg még Orbán sem tudott. De hát ilyen rendszert teremtett, ahol a kiskirályok is szabadon diktátorkodhatnak, és most visszanyal a fagyi. Miért gondolom, hogy erről O1G sem tudott? Egyszerű. Neki nem érdeke, hogy az önkormányzati választás sorsdöntő legyen, hiszen ha veszít, márpedig fog, akkor nemcsak a városokat veszti el, hanem az egész országot. Ezért kerüli az önkormányzati választás témáját, hátha valaki beveszi majd, hogy nem Ő vesztett, hanem csak a pártja.

De van ennél közvetlenebb bizonyítékom is,

hogy az ostoba Kocsis Máté cseszett ki a Gazdájával, és szerencsére végzetesen. Kösz, Mátéka. Ismerem ugyanis az ebben a szarságban résztvevő szereplőket. Ki is tette a feljelentést egy darab semmit sem mutató fénykép alapján? A nyolckeres választási iroda vezetője. Ki is az? Rimán Edina kerületi jegyző. Kocsis legbizalmasabb embere, a nyolcker valódi ura, aki Mátéka titkárnőjéből lett először alpolgármestere, majd pedig jegyzője. Mindezt úgy, hogy ellentétben az összes többi jegyzővel, Neki még csak jogi diploma sem kellett ahhoz, hogy egy nyolcvanezer fős kerület törvényességének őre lehessen.

Magam is áldozata voltam már 2012-ben ugyanilyen házkutatásnak, ismerem, miként működik. Kocsis annyira fosik nyolckeres hátországának elvesztésétől, hogy kapkodni kezdett. Hajlamos rá, elég beszari lény, személyes tapasztalatom van erről dögivel. A fideszben ugyanis az országos karrier gátja, ha valakinek nincs valamilyen régióban saját hatalmi háttere. És épp el fogja veszteni a nyolckert, és épp Pikó Andrással szemben.

Orbán, Habony, de még Tarlós is azon ügyködik,

hogy úgy csináljon, mintha nem lenne tétje október 13-nak, hisz jól tudják: földcsuszamlás-szerű vereségre készülhetnek, amit valahogy meg kéne majd úszni. És erre csak úgy lehetne esélyük, ha a nép is jelentéktelenként éli meg a választást. Csak hát a politikai célú házkutatás épp ennek ellenkezőjét teszi világossá: igenis, óriási a tét, a hazánk szabadsága, nem kevesebb. Ezt a rendszert, amiben egy olyan csicska, mint a Mátéka is képes politikai ellenfelénél rendőrakciót elrendelni, ezt Te teremtetted, O1G. Hát most kiürítheted annak méregpoharát. Fenékig.

Szabó Gábor

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét