A rendőrség teszi a dolgát? – Hadházy: nem volt meghallgatás és nem kértek be dokumentumokat

Ez az igazán súlyos tanulság. A rendőrség nem hogy nem védett meg a biztonsági őrök törvénytelen erőszaka ellen, de az azóta eltelt időben még csak meg sem kezdte a nyomozást. “Persze” azt, aki kicsit lefújta az országzászlót, azt már el is ítélték 300 óra közmunkára – írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

„Néma csend”

– fogalmazott tömören a független országgyűlési képviselő, aki Szél Bernadettel együtt személyesen ment el a Teve utcába december 17-én, s tett feljelentést hivatalos személy elleni erőszak miatt. Mint a Hírklikk megkeresésére elmondta:

azóta sem értesítették sem őt, sem képviselőtársát semmilyen intézkedésről, nem volt meghallgatás és nem kértek be dokumentumokat tőlük.

Frissítés!!!!! A rendőröket se engedték be az MTVA székházba! -Hadházy és Szél újra élőadásban

Hasonlóan nem reagáltak a hatóságok arra az ünnep előtti napon általa a postán a Központi Nyomozóirodának feladott feljelentésre, amelyet rendőri intézkedés elmaradása miatt tett, részben azért, mert a rendőrök nem mentek be az MTVA épületébe, amikor segítséget kértek először a helyszínen tartózkodó rendőröktől, majd amikor azok nem segítettek, akkor a 112-őtől, de az erre kiérkező rendőrök sem intézkedtek.

Hadházy Ákos: üzenem a szennymédiának: én sem szimuláltam! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest