Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvélemény érdeklő legfontosabb kérdésekről. Szijjártó Éljen Főnök Péter külügyminiszter örömmel üdvözölte a szlovák kormány bejelentését, hogy négymilliárdért stadiont építenek Pécsett.

Az építkezésen csak fideszes segédmunkások dolgozhatnak közmunkában,

hogy elősegítsék a Nemzeti Közfoglalkoztatási Terv megvalósulását. A Rátgéber Kosárlabda Akadémia nemrég átadott épületét lebontják, mert nem elég monumentális. Egyben új sportágat vezetnek be a világon egyedülálló módon, ami olimpiai szám lesz a Budapest által három év múlva rendezendő nyári Olimpiai játékokon. A neve kosárfutás. Ebben hordják majd ki a pénzt az országból a versenyzők. A magyar válogatott biztos olimpiai aranyra számít. A szövetségi kapitány Matolcsy úr lesz, mert jól kezeli a pénzeket. A világítást egy tehetséges Tibrocz nevű fiatalember cége szereli majd be, hogy az örök világosság fényeskedjék neki…

- Hirdetés -

Álhír tudósítónk jelenti: a pécsi dzsámit kibővítik a vasútállomásig ….

A macedón kormány csatlakozott a felajánláshoz,

és közölték, hogy a felcsúti stadiont is bővítik. Lesz mellette reptér is, meg börtön, mert sokba kerül a rabok utaztatása Skopjéból ide. Az elítéltek ezután nem autóval közlekednek sok határon át, hanem a levegőben. Az emberi jogok érvényesítése érdekében tágas lesz a sitt, ahonnan a pályamunkások fűtött járdán mennek át füvet nyírni. Mellette hatalmas parkoló készül, hogy a dolgozók kényelmesen meg tudjanak állni a macedón belügyminiszter által számukra rendszeresített Mercedesekkel.

Orbán titokban avat kosárlabda akadémiát Pécsett – ok: a rettegés foka, vagy valami egészen más?

A stadion avatására új filmet csinálnak nemzetközi koprodukcióban

a Nemzeti Filmalap negyven milliárdos támogatásával. A főszerepet egy macedón kiválóság, bizonyos Gruevski játsza, mert neki ebben már nagy gyakorlata van. A főhős szerelmét Tímea Vajna alakítja, ő ugyanis szereti az idősödő urakat… A hitelesség kedvéért a gonosz börtönőr szerepére Gyurcsányt kérik fel, mert szeretnék már őt is börtönben látni. Még nem tudni, hogy vállalja-e?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét