Adok-kapok a Tarlós-Karácsony páros előadásában 0 533

konzultacios-level

Az egyik sarokban a regnáló főpolgármester, a másikban a következő (?). Dúl a szájkarate. A mostani asszó nyitó-vágása Karácsony Gergelyé, aki nyílt levéllel próbálkozik Tarlósnál.


Nyílt levél

Tisztelt Főpolgármester Úr!

Nyilvános vitára hívtam Önt, amire úgy válaszolt: vitatkozni butaság. Igazi fideszes tempó ez, főpolgármester úr. Tényleg nagyon mást gondolunk politikáról, városvezetéséről és stílusról is. Én a vitákban hiszek, vagyis az érvekben a vádaskodások helyett, a tényekben a hazugságok helyett. A nyílt, érvelő, tényszerű vitától való menekülést gyávaságnak tartom.

Ha most Ön meg is hátrált, a vitát nem kerülheti el.

Mert válaszokkal, érvekkel, tényekkel nem nekem, hanem a budapestieknek tartozik. Tartozik, mert beismerte, hogy a parkolási visszaélésekre megoldást jelentő egységes parkolási rend bevezetését Önnek nem engedte meg a főnöke, Orbán Viktor. Azért nem, mert ezekhez a visszaélésekhez fűződik politikai-gazdasági érdeke a Fidesznek. Ön tehát jó helytartóként kiszolgálta a Fidesz érdekeit, de ennek véget kell vetni.

Én Zuglóban olyan javaslatot teszek, amelynek célja: kivenni az extraprofitot a parkolási társaság zsebéből. Főpolgármester úr járjon el annak érdekében, hogy javaslatomat megszavazza a zuglói képviselőtestület fideszes többsége.

De ez nem elég, mert a megoldás kulcsa az Ön kezében van.

Ezért kérem, hogy jövő hét végéig hozza nyilvánosságra a kerületek által Önnek szolgáltatott parkolási adatokat, számokat, tényeket. Ha ezt nem teszi meg, pert indítunk a nyilvánosság érdekében.

  • Tartozik a válasszal arra, miért nem tesz semmit főpolgármesterként az elszabaduló ingatlanárak ellen.
  • Tartozik a válasszal arra, hogyan kerülhetett Budapest újra súlyos adósságcsapdába.

Válaszolnia kell, miért engedi,

hogy a kormány Semjén Zsolt hobbikiállítására herdáljon el 50 milliárd forintot, ahelyett, hogy ezt a pénzt a budapestiek javára fordítanák.

Többek között ezekkel a válaszokkal tartozik a budapestieknek, és én azon leszek a következő hetekben és hónapokban, hogy ezt a tartozást Önön behajtsuk.

Üdvözlettel,


Karácsony Gergely

Főpolgármester-jelölt

A miniszterelnök hobbija – a foci – után, a miniszterelnök-helyettes hobbija is milliárdokba kerül

Semjén, amint éppen sokadszorra vesztette el politikus jellegét….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

szunyog

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Éppen mostanság nyírják ki az MTA-t, mondván, semmi szükség a felesleges tudásra, tessék …

pofatlan

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Komolyan gondolom, hogy a gödörnek biztosan van alja, de a Fidesz nap, mint …

fopolgarmester-jeloltek

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Nagy nézeteltérések nélkül tartottak vitát pénteken este a budapesti ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztás indulói: …

viking

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A 15 millió forintos óvadék fejében szabadlábra helyezett Jurij C., a Viking Sygn …

Pin It on Pinterest