Sorting by

×

Aki akar, ma együtt szotyizhat Orbán Viktorral a Puskás Arénában!

A mindig titokban tartott miniszterelnöki program hétfőn délután új fordulatot vett, amikor Havasi Bertalan arról tájékoztatta az ATV-t, hogy Orbán miniszterelnök tervei szerint kimegy az Újpest-Fehérvár döntőre.

Egy jegy áráért együtt töltheti az estét Orbán miniszterelnökkel!

Na jó, az nem valószínű, hogy pont Ön mellé szól majd a jegye, de mégis…. az este nyolckor kezdődő Magyar Kupa döntője keretében a Puskás Arénában az Újpest FC és a MOL Fehérvár FC lép a pályára, amire szertettel várják a fizetőképes nézőket. A zárt kapus mérkőzésekre vonatkozó rendelkezést szombaton oldották fel, miután az átoltottság elérte a 4 milliós határt pénteken,

így már a helyszínen szurkolhatnak azok, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.

A stadion környékén egyébként este 11-ig számos forgalmi változásra kell számítani

Lezárják a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, valamint az Ifjúság útját. Az aréna környéken korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért a BKK kéri, hogy közösségi közlekedéssel közelítsék meg a mérkőzés helyszínét – ennek gördülékenységét a BKK járatsűrítésekkel is biztosítja. Az M2-es és M4-es metró, valamint az 1-es villamos a mérkőzés után a megszokottnál sűrűbben indul.

Eljutás a stadionba

  • A stadionba a Dózsa György út felől és a Stefánia út felől lehet belépni.
  • A stadion gyalogosan nem csak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem hasonló eljutási idővel a Keleti pályaudvartól, a Verseny utcán át is megközelíthető.
  • A környéken korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért kérjük a szurkolókat, hogy közösségi közlekedéssel közelítsék meg az arénát – ennek gördülékenységét járatsűrítésekkel is biztosítjuk.
  • A Puskás Aréna megközelítésére az M2-es és az M4-es metróvonalakat, valamint az 1-es villamost javasoljuk. Az M2-es és az M4-es metró, valamint az 1-es villamos a mérkőzés előtt és után is a megszokottnál sűrűbben közlekedik.
  • A Thököly úton közlekedő buszok mindegyike megáll 17:00 és 23:00 között a Reiner Frigyes park és a Thököly út / Stefánia út megállóhelyen.

Közlekedési változások 17:00-től 23:00-ig

  • A 30-as autóbuszok mindkét irányban a Thököly úton közlekednek, nem érintik a Verseny utcai megállót.
  • A Stefánia út lezárása miatt a 75-ös trolibuszok terelve, a Puskás Ferenc Stadion helyett a Keleti pályaudvarig közlekednek a 79-es trolibusz vonalán.
  • A 77-es trolibuszok módosított útvonalon, a Stefánia út helyett a Hungária körúton járnak, a Puskás Ferenc Stadionnál a Hungária körúton a Stefánia út és a Kerepesi út között kijelölt megállóban lehet felszállni.
  • A Puskás Ferenc Stadionnál a 95-ös buszra a Hungária körúton a 901-es éjszakai busz dél-Buda irányú megállóhelyén, a 130-as buszra pedig a Hungária körúton a 75-ös trolibusz végállomásán lehet felszállni.

Utazásuk megtervezéséhez továbbra is érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat úti céljuk eléréséhez.

További részletek a BKK oldalán >>

 

orbán

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.