Az Örökkévaló néhány fontos szabálya, jó tanácsa – Kásler Miklós figyelmébe ajánljuk!

Az egyszerű ember úgy gondolná, hogy az Örökkévaló és köztünk zajló egyoldalú kommunikáció a Kásler Miklós által is ajánlott 10 parancsolattal véget is ért, pedig ha jól figyelünk, egyre újabb és újabb üzenetekre lelhetünk. Ezek közül adunk most közre néhányat.

I. szabály

Isten megteremtette az embert, de nem azért, hogy szenvedjen. Az Örökkévaló  teremtményének élveznie kell az életet, a szeretnie és alkotnia. Panaszkodj kevesebbet az életre, és mindig emlékezz arra, hogy vannak emberek, akik sokkal rosszabbul élnek, mint te.

II.  szabály

Egy okból küldtek minden embert erre a Földre: meg kell mutatnia azt, hogy Isten teremtette, és valamilyen módon javítania kell a körülötte lévő világon. Isten az embereknek tehetséget, erőt és képességet adott. Isten ajándékát fel kell használni a körülöttünk lévő világ javítására, valamint arra, hogy segítsünk azoknak, akiknek igazán szükségük van a segítségre.

III.  szabály

Próbáld meg szeretettel kitölteni az életedet és szeretteid életét. Amennyiben ez így történik, kedvező körülmények, pénzügyi jólét következik be az életedben. De fordítva is igaz: az agresszió az életminőség folyamatos romlását okozza.

IV.  szabály

Semmi sem történik véletlenül az életedben. Gondolatainkkal, szavainkkal, cselekedeteinkkel és tetteinkkel a jelenleg megélt valóságunkat és jövőnket alakíthatjuk. Tehát függetlenül attól, hogy élvezed az életet, vagy fordítva, csak szenvedsz, ez teljes mértékben csak tőled függ.

 

Örökkévaló, Kásler, felhívás

Egy hozzászólás itt: “Az Örökkévaló néhány fontos szabálya, jó tanácsa – Kásler Miklós figyelmébe ajánljuk!

  • 2021.03.07 - 19:16
    Közvetlen hivatkozás

    Ha Káslerben létezne valamiféle önérzet,akkor már rég lemondott volna. Jobban járna mindenki. Tudjuk,hogy a vírus felborított mindent,de az egyébként is baromira legatyásított egészségügynek nem hiányzott még Kásler dilettantizmusa. Az egészségügyben óriási károkat okozott.Lehet,hogy orvosnak még szódával elment,de miniszternek borzalmas. A föld alá süllyednék szégyenemben,ha miniszter létemre még fölém ültetnének valakit,aki felügyelné minden lépésemet.Ismét bebizonyosodott,hogy van az a pénz,amennyiért korpásodik a haj

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük