Az RMDSZ szavazói és a futballszurkolók rezisztensek a covid fertőzéssel szemben?

Azt már eddig is tudtuk, -mert megmondta a kerítésen belül mindentudó- hogy hungarikumként elsők között bizonyítottuk: a fociszurkolókra nem hat a Covid 19. De hogy kerülnek képbe az RMDSZ-szavazók?

“Az Operatív Törzs világhírű virológusai megállapították,

hogy az RMDSZ szavazói és a futballszurkolók rezisztensek a covid fertőzéssel szemben. A focit eddig is tudtuk. Most kiderült, aki RMDSZ-re megy Romániába szavazni, az karantén nélkül jöhet vissza…

Először azt hittem, hogy ez egy vicc!”

-írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

RMDSZ kérte, az Operatív cucc jóváhagyta!

“Karantén-kötelezettség nélkül utazhatnak vissza Magyarországra azok, akik hazajönnek szavazni! Ezt az RMDSZ kérte, és a magyarországi Operatív Törzs hagyta jóvá. A hazautazók bármelyik magyar-román határátkelőhelyen vasárnap reggel 8 óra és hétfő reggel 9 óra között korlátozások nélkül beléphetnek Magyarországra. A választáson való részvételt visszautazáskor mindössze a személyi igazolványon lévő kisméretű matricával (VOTAT) kell igazolniuk.”

https://www.facebook.com/RMDSZ/posts/3243638882385699

Láss csodát!

Az RMDSZ Facebook oldalán pénteken látott napvilágot az alábbi poszt:

“Gyere haza, szavazz te is! Visszautazáskor a személyi igazolványod hátán lévő VOTAT matricával igazold a részvételed.

Így nem kell karanténba vonulnod.

FIGYELEM: csak vasárnap reggel 8 óra és hétfő reggel 9 óra között léphetsz be korlátozások nélkül Magyarországra.”

https://www.facebook.com/RMDSZ/posts/3243948569021397

A kommentekből….

“Ezzel most szembeköpik mindazokat, aki eddig karanténba vonultak és/vagy megfizették jó áron a teszteket. Nem is beszélve azokról, akik hónapok óta nem mennek haza, hogy ne veszélyeztessék szeretteiket. GRATULÁLOK! “Átgondolt lépés.”

“Nagyra értékelném, ha az RMDSZ közbejárna a magyar kormánynál, hogy láthassuk gyermekeinket legalább karácsonykor.Közöttük van számos orvos,tanár és más értékes munkát végző fiatal. Nem tudom a 21. században, hogy lehet így elszakítani gyermeinktől.”

“Érdekes, hogy ha, felhívom az Operatív Törzset a hivatalos elérhetőségen, ők erre azt mondják, hogy nem igaz, és ugyanúgy a legfrissebb kormányrendelet alapján 10 napos karantén jár, és semmit nem tudnak Menczer Tamás államtitkár “hivatalos facebook videójával” kapcsolatban sem.”

“Más kérdés, hogy a határzárnak sajnos semmi értelme.

Magyarországon annyira tragikusan rossz már a helyzet, hogy a “határzárunkkal” már nem magunkat, hanem a többi országot védjük”

-fejezte be hozzászólását Hadházy.

Az RMDSZ szombaton újra ráerősített:

https://www.facebook.com/RMDSZ/posts/3243471302402457

koronavírus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük