Ötöske azt írja….

Ötöske azt írja, hogy feléjük a független és objektív azt jelenti, hogy bűnsegédi bűnrészes ebben a mocskos, aljas, velejéig romlott világban.

Meglepődöm, hogy akkor most hogy is van ez

Pont Ötöske mondja ki, hogy a Fidesz az elmúlt 10 évben egy mocskos, aljas, velejéig romlott világot teremtett? Vagy ez csak egy álságos önleleplezés? Ócska fenyegetés? Vagy aki nem kér a mocskosságból, az bűnrészes? Holnap akár le is lőhetik? Ötöske és a többi náci semmirekellő számára mindenki bűnös, aki nincs velük.

Bűnös a cigány, a zsidó, a szegény, a meleg, a nő, a fiatal, az idős, a beteg, a városlakó, a falusi, a kétkezi munkás, a tudós, a művész, a gondolkodó, a jóakaratú.

  • Az ötöskéknek bűnös a haza minden magyar állampolgára, aki nem fasiszta tempót, nem kirekesztést, nem harcot, hanem békét, nyugalmat, stabilitást akar.
  • Az ötöskék vágóhídra vinnének mindenkit, aki nem kér a gazemberségükből. Jobb – vagy baloldali, független, vagy apolitikus?

Számukra ez teljesen lényegtelen, mert aki nincs velük, azt ellenségként kezelik

Senkinek ne legyenek illúziói, hiszen nyíltan ki is mondják. Ha valamiben nem hazudnak, akkor ebben biztosan nem.

  • Igen, ma még csak a humánumot, az emberi méltóságot tapossák, ma még csak címkéznek és káoszt teremtenek.
  • Igen, ma úgy viselkednek, mint gyilkos elődeik a 30-as években.

Bűnbakokat keresnek, testvért testvér ellen fordítanak, agyat mosnak, hitegetnek, tiltanak, elhallgattatnak, taposnak, tipornak, fenyegetnek.

Ma már nem is leplezik, hogy nincs bennük “jóemberség”,

de semmilyen emberség. Valóban hatalmas mindannyiunk felelőssége, hogy meddig tűrjük, meddig hagyjuk még ezt. A holnap már itt van.

koronavírus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük