Bayer melle teljes szélességével kiáll Mészáros és Tiborcz mellett

Bayer arról elmélkedett, hogy nekünk Magyaroknak kutyakötelességünk lenne kiállni Mészáros Lőrincért és Tiborcz Istvánért, hiszen a vádak igaztalanok, mi pedig benne hagyjuk őket a slamasztikában.

Aki Magyar, kiáll a strómanokért!

A mandiner.hu-nak adott interjúban így vélekedik:

„Hagytunk magunkra égni százezer olyan korrupciós vádat, aminek egyébként a kilencven százaléka szemenszedett hazugság, de mi nem reagáltunk rájuk. Itt van ez az állandó mészároslőrincezés és tiborczistvánozás, amik egyfajta epitheton ornanssá változott, mert nem reagáltuk le ezeket az ügyeket soha. De én azt gondolom, hogy mivel sem Mészáros Lőrincnek, sem Tiborcz Istvánnak nincs szégyellnivalója, így szerintem politikai hiba az, hogy nem reagálunk, hanem mindent hagyunk a levegőben lógni.”

Alulírott Pelikán József gátőr, láttam Bayer Zsolt komisszár elvtársat…

Azzal példálózott, hogy – szégyen ide, vagy oda – megesett, hogy egy lakossági fórumon szóba került, hogy az Andrássy-szőlőbirtokot is Mészáros Lőrincé. A fórum résztvevői, helyi szőlészek és borászok a jó magyarok fajtájából, pedig Bayer szerint azt mondták, hogy a felvető nem normális, mert:

„Tényleg Mészárosé az Andrássy-kúria, csak előtte egy francia tulajdonosé volt, aki csinált másfél milliárd forint adósságot, csődbe vitte az egészet, aztán elment haza. Tönkrement miatta egy csomó ember, mert mindent leszart. Jött helyette Mészáros Lőrinc, aki átvette az adósságot, konszolidálta a helyzetet és most működteti az egészet. És eddig mondjuk nyolcvan forintot kaptak a gazdák egy kiló szőlőért, most meg már száznegyvenet kaptak.”

Több mint tízmilliárdot kaszált Mészáros Lőrinc

Szóval az övé, csak nem úgy! Már értjük.

Bayer szerint ezt minden esetben így kellene csinálni, mert az ugye normális, hogy a magyar nemzeti burzsoázia-építés fontos dolog, mégis jobb, ha hazai kézben landol a közpénz. Azt nem fejtette ki a hős honvédő, hogy mivel magyarázza azt, hogy a fent említett urak ezer szállal köthetők Orbánhoz, és milyen ellvek alapján választódik ki, hogy alkalmas a burzsoává tételre, vagy, hogy mi teszi egyik pillanatról a másikra alkalmatlanná egyiküket-másikukat.

(forrás: mandiner.hu)

Amikor Tiborcz még azt hitte, hogy királyfi – történet a közelmúltból

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük