Befutott a hétvégi didergős, de azért horoszkóp! – Vízöntők, Kosok, Halak és a “reszli”: jó lesz!

A meteorológusok hideg, de nem kellemetlen, olykor napsütéses hétvégét ígérnek, de mit tudhatnak ők arról, hogy mit tartogatnak a csillagok? Ha erre is kíváncsi, itt az alkalom, olvasson bele már pénteken a hétvégi horoszkópjába!

Oroszlán

Fergetegesen jó kedved lesz ezen a hétvégén. A bohóckodás, a játék és az ötletek sziporkáznak belőled. Elvárod, hogy a kedvesed is lelkesedjen. Ám lehet, hogy őt más témák foglalkoztatják. Össze kell hangolnotok a terveiteket, hogy ne legyen sértődés.

Pénteken pedig….

Romantikával és szerelemmel kapcsolatos dolgai fokozottan előtérbe kerülnek a következő hetekben. Mai nap viszont azzal foglakozzon, hogy párkapcsolatát ne egy irreális nézőpontból figyelje. Próbáljon elszakadni az álomvilágtól melyben él, hisz az életben a dolgok egészen másképp alakulnak, mint az ön fantáziájában, képzeletében. Legyen óvatos.

Szűz

Már megint a család. Most is várnak titeket. Ez az elvárás újabb ürügy, hogy vitázzatok. Holott ez öngól lenne. Kettesben beszéljétek meg, hogy hogyan osztjátok be az időt úgy, hogy maradjon töltődésre, lazításra, szerelmeskedésre is!

Pénteken pedig….

Ma igazán egy extrákkal teli napra számíthat a Szűz, ha hagyja, hogy érzelmei befolyásolják döntéseit. Mindez annak köszönhető, hogy eme különleges jegy képviselői csak akkor érzik igazán felhőtlenül jól magukat, ha tiszta a lelkiismeretük, ez pedig nem akkor van feltétlenül így, ha jól döntöttek, hanem inkább akkor, ha úgy érzik, helyesen cselekedtek, még, ha mások nem is osztják véleményüket. Nem érdemes azonban ezen agonizálni, a lényeg, hogy jól érezze magát és ne cipeljen ma súlyos terheket a vállán, kedves Szűz! A többi meg majd a jövőben kiderül.

Mérleg

Nem kell szégyellned, hogy intenzíven foglalkoztat a tanulás, a fejlődés gondolata. Ne hidd, hogy a kedvesed neheztelne rád! Jobb, ha őszinte vagy. Már csak azért is, mert ha titkolózol, ő a legrosszabbra gondolhat, és felütheti a fejét a féltékenység.

Pénteken pedig….

Ma sokat lendíthet kapcsolatai elmélyítésén, feltéve, hogy türelemmel és megértéssel viszonyul a környezetében élőkhöz. Türelme igen kifizetődő lehet, hiszen, ha érdemben végig hallgatja mások bajait, s kellő bölcselettel reagálja le azokat, sokat segít másoknak, akik ezt nagyon is értékelni fogják. Csak arra az egyre érdemes ügyelnie, hogy ne hamarkodja el véleményét, amíg nem ismeri az egész történetet, nehogy, a teljes sztori ismeretének híján téves következtetéseket vonjon le, s ezzel ?rossz? tanácsot adjon. Könnyen megeshet ma, hogy egy valakiről olyas valamit tud meg, ami egészen meglepi, sót, egyenesen ámulatba ejti!

<<< Lehet egy horoszkóppal több? >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük