Oláh Gergő: a feleségem nem szülőgép, hanem igazi anya! - Mi: beszólóhad, közöd...? - Városi Kurír

Sorting by

×

Oláh Gergő: a feleségem nem szülőgép, hanem igazi anya! – Mi: beszólóhad, közöd…?

Honnan veszi a bátorságot bárki is, hogy ismeretlenük, sokszor név nélkül, vagy álprofilról beszóljon olyanoknak, akiknek véleménye az élet dolgairól nem egyezik az övével? Ha az ilyenek elzárnák a kütyüjüket, amit ahrelyett bújnak, hogy a családjukkal beszélgetnének, akkor talán Ők is boldogabbak lehetnének pöttyet és nem trappolnának bele mások boldogságába. Emberek, ébresztő ebből a lelki toprongyból!

Hirdetés

Ma Ő, holnap Te?

Ki tudja? Ma éppen Oláh Gergő és családja került pellengérre, akinek azt rótták fel vétkükül, hogy boldog házasságban élva ötödik gyermeküet várják, de papírod van róla egyáltalán nem kedves lehurrogó, hogy holnap nem Te leszel a következő, akit a “népharag” elér?

Ha emberségből, a demokrata lét apró szikrájából nem érzi, aki ilyet tesz, hogy “állj, ne tovább”, akkor legalább a lebutított változat jusson el a tudatig: Te is sorra kerülsz!

Régen megköveztek, ma kommentelnek – a “szép XXl. század”!

Oláh Gergő, az X-Faktor harmadik szériájának győztese, Radics Gigi unokatestvére és felesége ötödik gyermeküket várják és erről egy pocakos-egymást szerető fotóval írtak bejegyzést a zenész közösségi oldalán, amit pár saktótermék engedély nélkül “sztoriként” tálalt. Az indulatok ekkor kezdtek elszabadulni és nem volt megállás.

“Szerettük volna, ha csak a saját oldalainkat követő kedves emberek osztoznak az örömünkben, mert Ők tényleg velünk örülnek, büszke is vagyok az oldalaim követőire és hálás vagyok értük, viszont tudtam, hogy a különböző magazinok oldalain, sok sok kommentelő, de egyébként úgy a mai világ, nem tud azonosulni azzal sőt, konkrétan hülyének nézik azt, akinek 1-2-nél több gyermeke van, ezért a negatív, alpári kommentektől szerettem volna óvni magunkat, de így is, hogy nem engedélyeztük, megírta pár magazin és jöttek a “szép” kommentek!”

-írta Gergő közösségi oldalán.

“Mindenki annyit kap, amennyit elbír… idegileg, anyagilag, érzelmileg

Mi azt valljuk, hisszük és tapasztaljuk, hogy a gyermek, minden körülmények között, ÁLDÁS! Amikor közmunkás voltam, 2 gyermeket neveltünk szeretetben, szerényen, de BÜSZKÉN! Már nem közmunkás vagyok, most 5 gyermeket fogunk nevelni, NAGYON BÜSZKÉN!  ((de ezt figyeld, több barátunknak 6,7,8,9,11 gyermeke van))

Képzeljétek, nem használtuk fel a CSOKOT, de van szép nagy kertes házunk…

a CSALÁDIPÓTLÉKOT nem azért kapják az emberek, hogy eltartsák a családot, benne van a nevében, hogy PÓTLÉK, szóval ha ez miatt lenne ILYEN SOK GYERMEKÜNK, éhen halnánk mi HETEN, ja nem, KILENCEN a kutya meg a macska is éhen döglene!

A feleségem nem egy “SZÜLŐGÉP”, a feleségem egy HŐS, egy igazi ANYA, brutális amit bír, ezért bízza Isten rá, hogy ennyi életet hozzon a világra!

Számomra pedig a legcsodálatosabb dolog, hogy APA lehetek és hogy 5 gyermek életéért lehetek felelős, brutál kemény, de brutálisan szeretem mindenestül!!!!

És végezetül!!! Tudjátok én ha nem tudok kedveset, építőt, okosat, bölcset, vicceset, frappánsat, motiválót mondani, kommentelni… akkor inkább nem mondok semmit…

Mert butaságot nem akarok mondani és mert nem akarok megsérteni senkit, nem akarok fájdalmat okozni, nem akarom elrontani senki kedvét, vagy hergelni az idegeit! Mindenkinek ezt ajánlom szeretettel!

UI: Puszil, ölel mindenkit, egy 5 gyermekes apuka, EGY FELESÉGTŐL!”

Kapcsolódó

 

beszól

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.