Sorting by

×

Majka: délután az Auchanban voltam, akkor eladtam magam egy nagy multinak?

Nem kenyerem a magyarázkodás, de a hülyék elméleteit olvasva késztetést éreztem, hogy megírjam ezt a posztot – kezdte Majka közösségi oldala bejegyzését, amiben arra reagál, amit a Szijjártó Péterrel való találkozójának híre keltett a közvéleményben.

“A mai Magyarország teljesen elvetette azt a lehetőséget magától, hogy ha az embereknek problémájuk van, akkor azt megbeszélik. Sőt!!! A normális emberek beszélnek egymással akkor is , ha nincs probléma. Ugyanis nincs más emberibb lehetőség , hogy a világ előre haladjon.

Álláspontok ütköznek, javaslatok merülnek fel, mindenki érvel pro, és kontra

Az sem opció az embereknél, hogy lehet barátod, ismerősöd akár politikus is, bármelyik oldalon.

Szijjártó Péternél jártam, erre a nyakamba szakadt egy gyűlöletcunami. Eladtam magam, a kormánynak dolgozom, talpnyaló lettem stb!!

Ez azért fura, mert délután az Auchanban is voltam…. És bár láttak sokan ott is, mégsem kaptam olyan üzenetet, hogy eladtam magam egy nagy multinak, és nyaljam csak az Auchanosok seggét, lesz majd ingyen kenyér, meg dobozos vaj.

Magyarországon az emberek szemébe nincs olyan, hogy valaki politikailag nem tartozik sehova

Senkit nem hibáztatok, mert ebben nyilván a politika a ludas. Mikor a rossz közhangulat párosul a jó öreg magyar jóindulattal, nyakon öntve a mostani helyzettel,máris kész is a lincshangulat. Ez viszont nonszensz..

A függetlenség megszűnt, táborokra szakadunk. A legtöbben úgy érzik, dönteniük kell. Vagy ide, vagy oda kell állniuk. Én büszkén vállalom, hogy sehová sem tartozom.

Sosem kérték tőlem egyik munkahelyemen sem, hogy gyártsak ideológiát és álljak be valamelyik poltikai mozgalom mögé.

Ha kérték volna, akkor az lett volna az utolsó napom ott.

Évek óta hallgatom, hogy a TV2nel dolgozom és ez is egyfajta szerepvállalás. Hat bassza meg!!

Lassan 15 éve melozom a TV2nek…!!! Olyan emberekkel, mint Till Attila, vagy Hajós András, akiken még nagyító alatt sem veszünk észre részrehajlást az éppen aktuális kormány felé.

Viszont az igaz, hogy manapság a politika mindenhol jelen van

Ha nem mennék olyan helyre fellépni, dolgozni, vásárolni, ahonnan ne valamelyik politikai oldal cégeihez csepegne le a forint, akkor maximum a kertben tudnék füvet szedni vacsorára a gyerekeknek.

Attól vagyok seggnyaló, hogy elviszem az elmúlt egy év problémáját egy olyan emberhez, akivel jó kapcsolatom van, és értelmesen megtudjuk beszélni?

Ha emiatt egy picit változik a szórakoztatóipar helyzete, akkor annak nagyon sokan örülhetnek. Olyanok is, akik most fröcsögnek, és olyanok is, akik a Facebookon nagymenők, de arra nem veszik a fáradtságot, hogy négyévente elmenjenek szavazni, és formálják a jövőt, vagy próbáljanak változtatni rajta.

Ha a találkozónk révbe ér, nemcsak a színpad ezen oldalán örülhetnek, hanem a közönség részéről is. Tegye fel a kezét aki elakar menni végre egy jó buliba!! Ugye ugye ?

Mindenkit megnyugtatok, én sosem leszek sáros a politikától

Mindig azokat fogom képviselni, akiknek problémájuk van, és mindig felfogni emelni a szavam, ha valami nem tetszik. Függetlenül attól, ki van kormányon.
Sőt!!

Egy olyan világban akarok élni, ahol az átlagembernek nem is kéne a politikával foglalkozni. Érezzük jol magunkat. És menjünk végre bulizni.”

 

majka

átver

Egy hozzászólás itt: “Majka: délután az Auchanban voltam, akkor eladtam magam egy nagy multinak?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.