Brüsszeli orrbanyomós: Ujhelyi vs. Hidvéghi

Ujhelyi István közösségi oldalán hívta fel kollégája, Hidvéghi Balázs figyelmét, hogy elvetette a sulykot az ellenzéki EP képviselők minősítésekor. Kisvártatva megérkezett a válasz.

Az alázás-saga folytatódik

Az előzmény, ha valaki lemaradt volna:

A Facebook-terepen felelt a fideszes képviselő:

“Ez most nem volt erős, Pista!

Független értelmiségiek munkája lenne a jelentés? Arra gondolsz, hogy a tegnapi szeánszon Jávor Benedeknek külön megköszönték a közreműködést a “független” kutatásban? Vagy, hogy Donáth Anna személyes mentoraként mutatta be a másik “független” előadót? Tényleg ennyire ostobának nézitek a magyar embereket?

Mégis mi játszódik le a fejedben akkor, amikor Magyarországot az európai nyilvánosság előtt Mussolini Olaszországához hasonlítod, és újfasiszta építkezésről beszélsz? Hiteltelen jelentésekkel, hamis vádakkal támadtok megállás nélkül. Van erre más magyarázat, mint az, hogy egyszerűen gyűlölitek Magyarországot?

Én lennék a legboldogabb, ha Te és a többi ellenzéki képviselő végre nem arra használná az európai színteret, hogy Magyarországot szidalmazza, hanem tenne is valamit a magyar érdekekért. Kétségtelen, ez sosem volt az erősségetek.

Ui.: Értem én, hogy próbálod tartani a Gyurcsány-tempót és rohansz Klára után, hogy ’24-ben is ráférj a listára, mert a pártod közben elpárolgott alólad. De hiába fasisztázol itt szakmányban, úgy fognak lehagyni a listáról, hogy a fal adja a másikat.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük