Búcsút inthet az ATV-nek – ma már nem ad tovább…..

Mint azt már megírtuk, tűz ütött ki az ATV budapesti székházában. Az épületet áramtalanítani kellett. Ha vissza is lehet kapcsolni az áramot, ma este már akkor is csak konzervanyagot tud sugározni a csatorna.

Tűz van, babám!

16 órakor a csatorna vezérigazgatója, Németh Szilárd egy élő facebookos bejelentkezésben elmondta, hogy délután kettőkor érezték meg az erős füstöt az épületben dolgozók, az üzemeltető pedig úgy döntött, hogy ki kell üríteni a székházat. Ez után még nagyjából fél órán át volt adás a csatornán, ám ez leállt, amikor áramtalanítani kellett a létesítményt.

Az épület tetején munkások dolgoztak, miközben hegesztettek, egy szikra elpattant, amitől izzani kezdett a mennyezet. A tűzoltók gyorsan a helyszínre értek és megkezdték az oltást.

Áram továbbra sincsen az épületben, legkorábban estére kapcsolhatják vissza. A tetőt ugyanakkor meg kellett bontani, hogy az izzást kezelni lehessen, így komoly helyreállítási munkákat kell majd elvégezni.

Személyi sérülés nem történt,

és Németh úgy tudja, hogy a műszaki berendezéseikben sem keletkezett kár. A vezérigazgató reméli, hogy szombatra helyreállhat a szokásos adásmenet, a riportereket és a műsorvezetőket azonban hazaküldték, mert péntek este már biztosan nem tudnak élő adást sugározni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük