Ég az ATV!

Sűrű füst gomolyog az ATV kőbányai székházának tetejéből az olvasónktól kapott fotó tanúsága szerint. A helyszínen tartózkodó kollégánk szerint az épületből mindenkit kiküldtek, legalább egy műsor felvételét is megszakították.

A csatorna adásában egyelőre nincs fennakadás, jelenleg konzervműsort sugároz.

A tűzoltók és a rendőrök már megérkeztek a székházhoz, zajlik az oltás. Az épületben épp bővítési munkálatok folynak, feltehető, hogy azon a részen keletkezhetett a tűz.

Az Index.hu-t egy olvasója tájékoztatta, hogy tűz keletkezett az ATV székházában, a tűzoltók 4 kocsival érkeztek a helyszínre, a tetőn éghet valami.

Egyelőre sem a rendőrség, sem a katasztrófavédelem nem adott ki hírt az esetről.-írja az index  A katasztrófáról készült fotók szerint nagy füst van a környéken. Több tűzoltó és rendőrautó is a helyszínre érkezett.

 Az is kiderült, hogy ki kellett üríteni az épületet, mert az épületben erős füstöt észleltek a kollégáink – erősítette meg a hírt az Indexnek Németh Szilárd, a csatorna igazgatója. A tűzoltók most mentek be az épületbe, egy műsor felvételét is meg kellett szakítani.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük