Budai Gyula, az ügyeletes fideszes Humor Herold Dobrev Klárával „emberkedik”

Úgy tűnik, a Fideszben Budai Gyula lett a héten a Dobrev-Ceglédy – felelős. Fáradhatatlanul posztol a két DK-s politikusról, ami az eszébe jut. Most éppen azt, hogy „…kedves Dobrev Klára, miként lehet Ön hiteles, amikor van Önnek egy Czeglédy Csabája?!”.

Budai, a mindenes…

Ő az a pártkatona, akit szinte mindenre és mindenkire rá lehet uszítani és Ő uszul is, ahogy az orbán-könyvben meg van írva. Szemléltetőül néhány példa:

Budai célkeresztjében most Dobrev Klára!

Az ex elszámoltatási kormánybiztos közösségi oldalán „bőszül”…

„Kedves Dobrev Klára! Először is engedje meg, hogy gratuláljak, hogy Ön lett a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje! Persze senkit nem lepett meg, mert előre borítékolható volt, hogy Gyurcsány Ferenc felesége lesz a DK miniszterelnök-jelöltje.

Ön vasárnap fennhangon elszámoltatást ígért a jobboldal vonatkozásában. Dehát kedves Dobrev Klára, miként lehet Ön hiteles, amikor van Önnek egy Czeglédy Csabája?!

Gondolom Ön pontosan ismeri Czeglédy előéletét, úgyhogy ott bőven lesz tennivalója.

  • Tudja, hogy Czeglédy Csabát már jogerősen elítélték adócsalás miatt egy év négy hónap börtönbüntetésre?
  • Tudja, hogy jelenleg is folyik bírósági eljárás Czeglédy Csaba ellen, bűnszervezetben elkövetett 6,3 milliárd forintos költségvetési csalás miatt a Kecskeméti Törvényszéken?
  • Tudja Ön, hogy egy zsarolási ügyben kilenc rendbeli bűncselekménnyel gyanúsították meg Czeglédy Csabát? Erre itt van most ez az újabb büntetőeljárás is, ami miatt Ön háborgott az ATV-ben…

Tisztelt Miniszterelnök-jelölt Asszony! Ön 2017. márciusában úgy adott kölcsön 35 millió forintot Czeglédy cégének, a Humán Operátor Zrt-nek, hogy a 35 millió forintot Czeglédy egy másik cégének utalták el. Nyilvánvalóan azért, mert 2017. februárjában a bírósági végrehajtó zárolta a Humán Operátor Zrt. valamennyi pénzforgalmi számláját.

Na ezért nyomoz a Budapesti Rendőrfőkapitányság fedezet elvonásának bűntette miatt.

Na kedves Miniszterelnök-jelölt Asszony! Ha ezekre a kérdésekre megadta az elfogadható és megnyugtató választ, akkor el kezdheti az elszámoltatást, de addig sepregessen csak a saját háza táján.”

„Erős férfiak? Ugyan már!”

Még csak szerda van, de az első csörte már lezajlott Budai és a DK miniszterelnök-jelöltje között:

„48 óra sem telt el, és Polt Péter gyorsan meghálálja gazdája bizalmát: Budai Feljelentő Gyulának máris beszámol arról, hogy szorgalmasan nyomoz ellenem”

reagált a megszólított Dobrev Klára.

 

dobrev

2 thoughts on “Budai Gyula, az ügyeletes fideszes Humor Herold Dobrev Klárával „emberkedik”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük