Már eddig is több olyan kamupárt, na és persze valódi párt került a látókörünkbe és számoltunk be róluk, amelyek lopott aláírásokkal töltötték fel a szükséges számig ajánlóíveiket, és egyre több ilyen jut a tudomásunkra. Buktassuk le őket!
[mnky_ads id=”10551″]


Egy barátunk írja

Na, ez nagyon nem vicces. Tegnap, az utolsó pillanatban elszántam magam egy Ügyfélkapu-regisztrációra, hogy kikérhessem a nevemben leadott ajánlások listáját. Senkinek nem adtam ajánlást, különböző okokból (van, amelyiknek hamarabb meglett a kellő mennyiség, van, amelyiknek nem indult nálunk jelöltje). Erre ma megjött a válasz, hogy aláírtam a Rend és Elszámoltatás Pártnak és a NET Pártnak.
Fel lesznek jelentve.

Úgyhogy most hajrá, mindenki kérje ki, hogy milyen pártok aláírásgyűjtő ívén szerepel a neve! Én még ma elküldöm, ha van ügyfélkapu-belépésed, az megkönnyíti a kérelmed hitelesítését (nem kell aláírva beszkennelni a levelet). Itt van, hogy milyen módokon lehet (e-mailben is lehet, bár ahhoz szkennelni kell, és van formalevél, amit csak ki kell tölteni):

Spät Judit Személyesen is igen egyszerű. Be kell menni a lakóhely szerinti önkormányzat választási irodájába, ahol a rendszerből pár perc alatt kikérik. Nekem az egész ügyintézés kb. 3 perc volt!

(Forrás: Kálmán László közösségi oldala)

És még egy adalék kamupárt ügyben, íme a Slejm videója

Kapcsolódó:

Kamupárt-bukta, videofelvétellel!

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét