15.7 C
Budapest
2020. október 28. szerda

Címke: állatok

macska

Konok Péter: a bennem élő semjénzsolt vitája a bennem élő emberrel….

– Rúgj már bele abba a kurva macskába! – szólalt meg valahol mélyen a bennem élő semjénzsolt, ahogy reggel a kávéfőző felé tapogatózva doromboló,...
garfild

Lenyűgöző eredmények! Palkovics mind a tíz ujját megnyalhatja

Hiába rimánkodik Palkovics László akadémikus kollégáinak, hogy értsék már meg az Orbán-kormány zsenialitását: csak olyasmit szabad kutatni, ami íziben hasznosítható a magyar csodát produkáló iparban. Körülnéztünk az Improbable Research oldalon, hogy beindítsuk végre a közös gondolkodást.
kutya

Hadd lengjen az a kutyafül a szélben!

A vicces kutyás videók nem is olyan viccesek. A monitor előtt ülve nevetünk, de a forgalomban nem szívesen találkoznánk a furcsa felfogású gazdikkal.
alpaka

Simogass, simogass, simogass!

Nem túlságosan ismert állat az alpaka. Az alpakákhoz hasonló, ugyancsak Dél-Amerikából származó lámákról már jóval többen hallottak. Nos, az alpaka az Andokban és a dél-amerikai kontinens zord, száraz vidékein is képes megélni: teveszerű állat. Selymes-gyapjas szőr borítja testét. Különös ismertetőjele, hogy végtelenül jámbor.
hangya

Ha millió és millió láb egyszerre megindul…

Nagyon kellemetlen, ha hangyainvázió célpontjává válik az otthonunk. Mit tehetünk, ha pont velünk és családunkkal történik meg ilyesmi?
a hurrikán megrongálta

Egy teljes szigetet mosott le a térképről a hurrikán

Hawaii-nak ezt a szigetét ugyan nem lakták, mégis nagy tragédia az eltűnése a hurrikán következtében az ott élő, a kihalás szélén álló állatok miatt.

Észak Angry Birdjei! Morcosak, harciasak, ádázak és villámgyorsak

A fényképeket nézegetve gondoljunk néha bele, hogy ezek a gyakran vidám, és mindig érdekes felvételek igazi farkasordító hidegben, mínusz 20 fokos fagyott tájon készülnek.Görbe...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×