Groupama Aréna 2021. október 24. – “2006 újratöltve, a szereplők ugyanazok…?”

A hazai focimeccsekhez szokott néző azt várja, hogy gyenge futballista teljesítmény mellett a szurkolók unva a mérkőzést és persze rákészülve, hogy maguknak kell szórakozásról gondoskodniuk, az ellenfél felmenőinek sűrű emlegetése közben a rivális szurkolótábort sem kímélve múlatják az időt. Ám a Fradi-MTK meccsen Groupama Arénában a politika is betette szőrös lábát az amúgy sem nyugalmáról híres-hírhedt közegbe.

Tovább

Egy kép többet mond ezer szónál: ezzel a Fidesz nem tud mit kezdeni!

Véget ért az ellenzéki előválasztás második fordulója, ami annak ellenére, hogy a sár röpködött mindenfelé a jelöltek, a jelölők, az ellendrukkerek és végül már az választók között is, hatalmas érdeklődést mutatott. Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere bíztató képet posztolt közösségi oldalán: felébredtünk végre!

Tovább

Megjöttek a “Négy NEM”-es konzultáció kérdései

Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestere most is megtartotta ígéretet. Szerdán jelentették be, hogy indul a fővárosi konzultáció.  Négy NEM-es konzultációnak neveztek el azt a budapesti kezdeményezést, amelyet Karácsony Gergely főpolgármesterrel közösen indított Baranyi Krisztina a Fudan Egyetemről.

Tovább