Kormány-hátraarc: visszamenőleges hatállyal kiterjesztik a rezsiscsökkentést

Emlékeznek még arra az anomáliára, ami a rezsicsökkentés csökkentésekor alakult ki az önkormányzati lakásban élők kárára? A kormány kitörpölte a megoldást: azokra az állami és önkormányzati tulajdonú bérházakra is kiterjeszti a rezsicsökkentést, amelyek nem minősülnek társasháznak – ismertette az államtitkár a kormány döntését.

Gábor György: Fürjes Balázs továbbra sem értesült arról, hogy a szemforgatás nem olimpiai szám, hiába folytat komoly edzéseket…

“Fürjes Balázs ismét megmerítkezett a Léthé feledést hozó vizében, tett néhány karcsapást az amnézia hullámaiban, majd kijövet a vízből, levezetésként szemforgatott egy kiadósat…” – vonta le következtetését Gábor György filozófus közösségi oldalán.

Hadházy: az ATV is csak a színjáték része, fenntartja az illúziót, hogy van még egy szabad, közélettel foglalkozó tévéadó

A múlt hét egyik botránya volt, hogy Baranyi Krisztinát, Ferencváros polgármesterét úgy hívta be az ATV reggeli műsorába, hogy “elfelejtett” szólni a felkértnek, hogy a kérdezők között lesz a Pesti Srácok portál munkatársa. Baranyiról köztudott, hogy kijelentette: nem hajlandó “propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak” nyilatkozni, ez utóbbit pedig vastagon idesorolja.

Baranyi mert nagyot álmodni: jószolgálati tevékenységre hívta a magyar politikai nyilvánosság érdekében Fürjest

Pénteken esett meg, hogy Baranyi Krisztinát úgy hívták be az ATV-be, hogy nem közölték vele, a Pesti Srácok munkatársa is kérdezni fogja őt. Baranyi tartva magát elvéhez, nem volt hajlandó válaszolni a PestiSrácok munkatársának kérdéseire, sőt, ócska propagandistának nevezte Szalai Szilárdot.