Csisztu Zsuzsa és Bartus László ott rúgja hasba és lágyékon egymást, ahol a legjobban fáj

Csisztu Zuzsa készített  a Mandineren, egy interjút Kósa Lajossal a honi korcsolyasport fő korifeusával, amiben teljesen váratlanul közös erővel “bevédték” Orbán Viktor “tiszta fajuságot” feszegető beszédét. Ezt a cikket és készítőjét kritizálta meg Bartus lapjában az Amerikai Népszavában. Csisztu sem hagyta szó nélkül az őt ért támadást, majd jött a szappanopera újabb fejezete Amerikából.

Read more

Bartus László: A liberális baloldal önfeladása politikai öngyilkosság

Döbbenetes, de cseppet sem váratlan pszichózis tanúi lehetünk, amikor a liberális baloldal minden reményét egy párt- és jobboldali szavazóbázis nélküli jobboldali jelöltbe veti. Tíz év alatt nem volt képes ez az oldal kitermelni egy államférfiúi erényekkel rendelkező, határozott, elvszerű és népszerű liberális baloldali demokratát, s most minden reménye az, hogy egy jobboldali jelölt majd legyőzi nekik Orbán Viktort.

Read more

A “hitesek” kis nyári vadászata – Bartus László nyomán

Bartus László az egykori Hit Gyülekezete tag mára Németh Sándor és egyháza egyik legfontosabb leleplezője. Az Egyesült Államokban élő újságírónak, egy éve jelent meg második könyve a témában  “FESZ lesz, kézikönyv kezdő szabadulóknak” címmel, most az általa szerkesztett Amerikai Népszava portálon az egyház nyári nyáritáborának egyik gyűlöletkeltő elemére hívja fel a figyelme.

Read more

Bartus László Hosszú Katinka bukásáról: “Magunk részéről erre számítottunk”

Egyelőre kínos látni, ahogy a női “Michael Phelps” kínlódik a medencében, majd megalázó helyen ér a célba. A magyar sajtó úgy tesz, mintha ez természetes lenne, nem pedig egy óriási bukás és csalódás. Ha sikerül fogcsikorgatva javítani valamit ezen a képen, mert Hosszú Katinka nagy küzdő, azt javasolnánk, hogy az aktív pályafutásának végét gondolja meg, és ne várja meg, amíg a nimbusza teljesen összeomlik. Helyében kihagytuk volna már ezt az olimpiát is.

Read more