Lav, lav mi du – avagy miért nem iszom még mindig egri bort – Vettelkém, mit tudhatsz te az édes kis Hazámocskáról?

Vettelkém, mit tudhatsz te az édes kis Hazámocskáról? Hogy képzeled, hogy csak úgy szivárványozol itten? Majd ha annyit drogozol, mint a magyar politikusok, akkor beszélj a boksz utcában. Rab László szŰrreál összefoglalója a 30-as hétről.

Tovább

Mirkóczki Ádám egri polgármester a senkiföldjén – nagyot rúgott bele a saját frakciója IS

Egy hosszú és nagyon alapos elemzésben tárgyalja a hvg.hu a lassan akár margóra is szoruló egri polgármester Mirkóczki Ádám jelenlegi helyzetét, miután az Egységben a Városért Egyesület elnökségéből saját frakciótársai zárták ki.

Tovább

NER méltányosság- és arányosság elv: 1 -ha Mészáros az illető- többet nyom a latba, mint 50.000

Érdekes a NER-matek, nemkülönben az indoklás, amire persze Orbániában semmi szükség nincs, de ez esetben adtak a látszatra. Arról van szó, hogy Mészáros Lőrinc -esetünkben az 1- több vissza nem térítendő közpénzt kapott csak az egyik szállodája reparálására, mint a város, -esetünkben a cirka 50.000 lakosú Eger- ahol nevezett hotel áll.

Tovább

Jé, ez az egér (vagy patesz) hányadikos lehet? – Rágcsáló a Budenz suliban….

Nehéz eldönteni, hogy hogyan került egy egér, vagy patkány a budai iskolába. Lehet, hogy egy diákcsínt láthatunk a mellékelt felvételen, esetleg az “osztálykedvenc” lógott ki a helyéről, de a manapság jellemző rágcsálóirtás-elmaradás mizériájában az a valószínű, hogy itt is ennek a következményét látjuk.

Tovább