Egerben a legrosszabbra készülnek – Bezár a strand, az uszoda, a színházak, a művészeti központ, mert nem futja a rezsire

Egerben a legrosszabbra készül az önkormányzat: ideiglenesen bezárnák a színházakat, a strandot, az uszodát, a művészeti központ épületeit, hogy a rezsiköltségeken spóroljanak – írja az egriugyek.hu

Read more

Ma államellenes bűncselekményeket követtem el, előre megfontolt szándékkal – Szombati Lendvaiság

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most szombati gondolatát olvashatják Putyin háborúja okán a kultúrdiplomácia nehézségeiről.

Read more

A miniszterelnök által állított ostobaságtól nem kell tartani! – üzente a tanárszakszervezet a “kampányszékről” uszító Orbánnak

Orbán Viktor szerdán Egerben a gyermekvédelminek nevezett népszavazás mellett kampányolt és a genderőrület megállítására szólított fel: “Mi elvárjuk a tanároktól, elvárjuk az iskolától, hogy ne neveljék át a gyerekeinket. Nem adtuk át a jogunkat soha senkinek, hogy más határozza meg helyettünk, mikor, hogyan kell a gyerekeinket szembesíteni az életnek ezekkel a nagyon nehéz kérdéseivel. (…) Ez a szülő dolga, ezt a jogot pedig meg kell védeni, különben elveszik”.

Read more

Lav, lav mi du – avagy miért nem iszom még mindig egri bort – Vettelkém, mit tudhatsz te az édes kis Hazámocskáról?

Vettelkém, mit tudhatsz te az édes kis Hazámocskáról? Hogy képzeled, hogy csak úgy szivárványozol itten? Majd ha annyit drogozol, mint a magyar politikusok, akkor beszélj a boksz utcában. Rab László szŰrreál összefoglalója a 30-as hétről.

Read more

Mirkóczki Ádám egri polgármester a senkiföldjén – nagyot rúgott bele a saját frakciója IS

Egy hosszú és nagyon alapos elemzésben tárgyalja a hvg.hu a lassan akár margóra is szoruló egri polgármester Mirkóczki Ádám jelenlegi helyzetét, miután az Egységben a Városért Egyesület elnökségéből saját frakciótársai zárták ki.

Read more

NER méltányosság- és arányosság elv: 1 -ha Mészáros az illető- többet nyom a latba, mint 50.000

Érdekes a NER-matek, nemkülönben az indoklás, amire persze Orbániában semmi szükség nincs, de ez esetben adtak a látszatra. Arról van szó, hogy Mészáros Lőrinc -esetünkben az 1- több vissza nem térítendő közpénzt kapott csak az egyik szállodája reparálására, mint a város, -esetünkben a cirka 50.000 lakosú Eger- ahol nevezett hotel áll.

Read more

Pin It on Pinterest