Egy életveszélyes kaland – Török-pakisztáni-magyar misszió készül átvenni a kabuli reptér védelmét

Az egyesült Álmokkal megromlott viszonya javítása érdekében Törökország jelezte az USA-nak, hogy a NATO-erők kivonulása után kész missziót indítani a kabuli reptér védelmére  Afganisztánba. Ekkor nevezték meg a két másik missziós résztvevő országot: Pakisztánt, és Magyarországot.

Tovább

Az utolsó nap, hogy döntsön! – Orvosok és nővérek életveszélyre hivatkozva nem engedik iskolába gyerekeiket!

Feltehetően minden gyereket nevelő családban felvetődik a kérdés: menjen-e a gyerek hétfőtől iskolába, vagy maradjon otthon. Ha az utóbbi mellett döntenek, a temérdek bürokratikus nehezítés megoldásán túl gondoskodni kell arról, hogy olyan felnőttre bízzák a felügyeletet, aki nem csak vigyáz rájuk, amíg a szülők dolgoznak, de tanul is velük. De mi ez ahhoz képest, hogy esetleg elkapják a Covidot?

Tovább

Újabb hisztériakeltés: ha le tudták fényképezni, akár le is lőhették volna Orbán Viktort….

Ahogy az várható volt, bedurvult a Fidesz-kampány.Ahelyett, hogy azon rágódnának, hogy miként engedheti meg magának egy ország miniszterelnöke, hogy “ajándékot” fogadjon el egy közbeszerzéseken tarolótól, arra mentek rá, hogy aki lefényképezte a repülőről leszálló első számú közszolgát, az “one zsinor” le is lőhette volna.

Tovább