Gyurcsány: vagy a nemzethalált várták, vagy csak pancserek!

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán elmélkedett arról, hogy az azonnali 60%-os kórházi ágykiürítésnek – ami rengeteg ápolásra szoruló életét veszélyeztette, vagy adta meg néhányuknak a “kegyetlendöfést”- mi volt az értelme és azonnali megoldást követel.

“Egyetlen emberrel, szakértővel, laikussal nem találkoztam,

aki választ tudott volna adni arra, hogy miért ürítettek ki lóhalálában 36 ezer kórházi ágyat. Olyannal meg végképp nem, aki egyetértett volna ezzel a döntéssel. Persze most mondhatnánk: spongyát rá, túl vagyunk rajta. Még ha így is gondolja valaki, azt látjuk, hogy ez az értelmetlen rendelkezés máig el.

Ki érti ezt? Én nem.

10 körül a napi halálos áldozatok száma, pár tucat az új pozitív eset, túl vagyunk a csúcsponton a kormányfő szerint. Mégse történt semmi.

Azt követeljük, hogy

azonnal nyissák meg az ágyak legalább felét, hogy az indokolatlanul el nem látott különböző, egyéb betegségektől szenvedő emberek ne kerüljenek végső veszélybe!”

Ha valaki nem emlékezne….

Egyik napról a másikra a Kásler-vezette tárca arra utasította a kórházak igazgatóit szerte az országban, hogy az ágyak 60%-ának üresnek kell lenni. Minderre pár napot adott a végrehajtóknak. Aki nem engedelmeskedett, az röpült.

figyu

2 thoughts on “Gyurcsány: vagy a nemzethalált várták, vagy csak pancserek!

 • 2020.05.08 at 17:18
  Permalink

  Az, hogy egy Böszme ember, mit böszmékel -csak- a hasonló-: böszmék nem tojják le! Szóra sem érdemes!

 • 2020.05.08 at 18:30
  Permalink

  Ennél aljasabban nem léphetett még parancsuralmi rendszerében a Hadúr a kórházkisöprések (bele értve a kötelezően átirányított egészségügyi személyzetet is) főpróbájával, – szemen köpve a saját “lesajnált bugyuta” szavazóit is káoszt káoszra halmozva!
  … ráadásul a parazita 133 “bátor”, de hitvány társulata tényleg trójai falova a magyarságnak, – mert pusztítani kívánja az ország lakosságát!
  DÍVIK MÉG A VEZÉRIMÁDAT? – mert brutális “hadászati” akciótervének szikár lényege az éhezéssel kombinálva: HALJ MEG OTTHON!…?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest