Véletlen, vagy piszokság! – Míg Iványi egyházát gyilkolja, és az az életbe maradásáért küzd, addig a kormány-csokós egyházak 13,5 milliárdos többletforrást kapnak

Hol van ilyenkor a kereszténymentő, Azbej Tristan, nemzeti kormányunk üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára, aki olyan vehemensen áll ki a megrongált templomok helyreállításáért, ha lehet minél messzebb országhatárunktól, de szó nélkül megy el Iványi Gábor és a Magyarországi Evangéliumi testvérközösség ellehetetlenítése mellett?

Tovább

Önre van szükség! Közösségi gyűjtés az Oltalom Karitatív Egyesületnek! – Adjon, hogy adhassanak!

“Iványi Gábor közleménye szerint a minisztérium (a korábbi csökkentés után) újabb 95 millió forintot vesz el iskoláiktól. Ezzel veszélyezteti azok fennmaradását, csaknem 2500 szociálisan hátrányos helyzetű gyerek iskoláztatását és a velük foglalkozó mintegy 500 fő állását – hívták fel a figyelmet közleményükben Iványiék.” Oltalom Karitatív Egyesület

Tovább

Iványit gyalázni nem kell félnetek jó lesz – a központozás ideológia- és pártutasítás-függő!

Nem eldönthető, hogy annyira hat az agymosás, hogy vannak honfitársak, akik komolyan feljogosítva érzik a regnálót arra, sőt, helyeslik, hogy a XXI. században Európa közepén, az Unió tagjaként embereket éheztessen? Vagy egyszerűen fizuért embertelenek?

Tovább

Ha azt írjuk, hogy a menekült is ember, az “migrációt kedvezően bemutató propagandatevékenység”?

Felkészült a Nemzeti Adó – és Vámhivatal (NAV) a bevándorlási különadó beszedésére, az új adóteher szabályait következetesen számon fogja kérni az érintett szervezeteken – mondta a NAV-ot vezető államtitkár a Magyar Időknek.

Tovább